EURO

Με Πέπε στον τελικό η Πορτογαλία

Με Πέπε στον τελικό η Πορτογαλία

Αυτό για το οποίο προσευχόταν ο Φερνάντο Σάντος έγινε, ο Πέπε προπονήθηκε κανονικά και στην συνέντευξη τύπου ξεκαθάρισε πως θα παίξει στον τελικό του Euro 2016 κόντρα στην Γαλλία

Αυτό που περίμεναν να ακούσουν όλοι οι Πορτογάλοι πριν τον τελικό του Euro 2016 ήρθε από τα χείλη του Πέπε στην συνέντευξη τύπου: "Όλα καλά. Προπονήθηκα κανονικά σήμερα και είμαι στην διάθεση του προπονητή μου για τον τελικό".

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε χάσει τον ημιτελικό με την Ουαλία, αλλά θα παίξει στον τελικό και θα διεκδικήσει το τρόπαιο μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο τον περασμένο Μάιο κατέκτησαν το Champions League.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παράδειγμα για όλους. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος", τόνισε ο Πέπε και συνέχισε: "Σημαίνει πολλά για μένα που θα παίξω σε τελικό για την χώρα μου. Θέλω να δώσω χαρά στον πορτογαλικό. Υπάρχουν 11 εκατομμύρια άνθρωποι από πίσω και 11 παίκτες στο γήπεδο, βέβαια και 3 ακόμη που θα έρθουν από τον πάγκο. Θέλουμε για γράψουμε ιστορία για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο".

Για τον Φερνάντο Σάντος ανέφερε: "Ο ηγέτης της ομάδας είναι το... αφεντικό μας. Είναι ο προπονητής και ο ηγέτης μας. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο και να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Όταν μπούμε στο γήπεδο θα κάνουμε αυτά που μας λέει".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ