EURO

Με γκολάρα του Παγέτ στο 90' η Γαλλία

Με γκολάρα του Παγέτ στο 90' η Γαλλία

Σπουδαίο ματς στο Ναντ, με το Καμερούν να ισοφαρίζει δύο φορές, την 2η στο 88', αλλά την Γαλλία να επικρατεί με 3-2 χάρη σε γκολ του Ντιμιτρί Παγέτ στο 90', με φανταστική εκτέλεση φάουλ! (videos)

Η Γαλλία νίκησε 3-2 σε φιλική αναμέτρηση το Καμερούν, χάρη σε ένα φανταστικό γκολ του Ντιμιτρί Παγέτ στο 90ό λεπτό, με τον άσο της Γουέστ Χαμ να σκοράρει με τρομερή εκτέλεση φάουλ...

Οι "μπλε" είχαν προηγηθεί άλλες δύο φορές στο Ναντ, με τον Μπλεζ Ματουιντί στο 20' και τον Ολιβιέ Ζιρού στο 41', ενώ απάντησε την πρώτη φορά στο 22' ο Βενσάν Αμπουμπακάρ και την δεύτερη στο 88' ο Ερίκ-Μαξίμ Τσουπό-Μοτίνγκ.

Νωρίτερα, Σουηδία και Σλοβενία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο Μάλμε, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να μένει στον πάγκο και τον Τζίμι Ντουρμάζ να παίζει αριστερό μπακ.

Οι συνθέσεις

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Σανιά, Ραμί, Κοσιελνί, Εβρά, Λασανά Ντιαρά (46' Καντέ), Πογκμπά (65' Μουσά Σισοκό), Ματουιντί, Παγέτ, Κομάν (76' Καμπάιγ), Ζιρού (65' Ζινιάκ).

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Οντοά, Νιόμ, Σετζού (80' Τζετί), Τικέ, Ογιονγκό, Ενό (46' Σιανί), Μαντζέκ (70' Εν'Ζι), Σαλί (46' Τσουπό-Μοτίνγκ), Τοκό Εκαμπί (76' Κομ), Αμπουμπακάρ (70' Αμπάνγκ), Ζουά.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Λούστιγκ (46' Γιάνσον), Νίλσον Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Ντουρμάζ, Χίλιεμαρκ, Βέρνμπλουμ (71' Ρόντεν), Σεμπάστιαν Λάρσον, Φόρσμπεργκ (46' Ζενγίν), Γκουιντέτι, Τέλιν.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Μπέλετς, Σκούμπιτς, Στρούνα, Κράιντς, Γιόκιτς, Κρχιν, Καμπλ, Κροναβέτερ (57' Κούρτιτς), Ίλιτσιτς, Μπέζιακ, Μπέριτς (60' Νοβάκοβιτς).

Γαλλία - Καμερούν 3-2

Σουηδία - Σλοβενία 0-0

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ