EURO

Μακ: "Γαλλία... ερχόμαστε"

Μακ: "Γαλλία... ερχόμαστε"

Η πανηγυρική φωτογραφία των Σλοβάκων από τα αποδυτήρια μετά τη νίκη στο Λουξεμβούργο και το ενθουσιώδες σχόλιο του Ρόμπερτ Μακ .

Στο δρόμο που χάραξε από το βράδυ της Κυριακής η Αλβανία μπήκε από χθες το βράδυ και η Σλοβακία. Με τη νίκη (4-2) στο Λουξεμβούργο, σφράγισε την παρθενική παρουσία της στα τελικά του EURO 2016 που θα γίνει το καλοκαίρι στη Γαλλία.

Aπόλυτα λογικός, κατά συνέπεια και ο ενθουσιασμός παικτών της Εθνικής, όπως ο Ρόμπερτ Μακ. Ο άσος του ΠΑΟΚ ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια και μαζί το σχόλιο: "Ερχόμαστε!!!! Πρώτη φορά στην ιστορία πάμε σε τελικά EURO".

Ασχολούνται με Πέλκα οι Πορτογάλοι...

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Σετούμπαλ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ο Δημήτρης Πέλκας και στην συγκεκριμένη χώρα (στην ιστοσελίδα zerozero.pt) έχουν αναφορά σε αυτόν. "Θυμάστε τον Πέλκα;" αναφέρει ο τίτλος και στην αρχή του δημοσιεύματος τονίζεται πως "σίγουρα θα θυμάστε γιατί δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που έπαιξε στην Πορτογαλία".

Στην συνέχεια του κειμένου γράφεται πως ο παίκτης είναι πλέον στον ΠΑΟΚ και αποτελεί από από τις βασικές επιλογές του Ιγκορ Τούντορ αν και έχει "πέσει" η απόδοσή του στα τελευταία ματς ενώ γίνεται αναφορά και στο ότι έπαιξε βασικός στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Ουγγαρία.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ