EURO

Λεβ: "Η Γαλλία θα νικήσει την Πορτογαλία"

Λεβ: "Η Γαλλία θα νικήσει την Πορτογαλία"

Ο Γιόαχιμ Λεβ έκρινε τη φάση του πέναλτι ως κομβική για την οικονομία της αναμέτρησης, ενώ υποστήριξε πως η Γαλλία θα κερδίσει την Πορτογαλία στον τελικό και θα κατακτήσει το Euro.

Αν και ρωτήθηκε πολλές φορές από τους δημοσιογράφους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ, δεν σχολίασε την απόφαση του Ριτσόλι να υποδείξει πέναλτι στον Σβάινσταϊγκερ, έκρινε ωστόσο αυτή τη φάση ως κομβική για την εξέλιξη του ματς, για το οποίο παραδέχθηκε πως οι απουσίες στοίχισαν στην ομάδα του.

"Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά, όπως θα θέλαμε. Συγχαρητήρια στη Γαλλία. Νομίζω ότι θα νικήσει την Πορτογαλία. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά. Δυστυχώς υπήρχε το πέναλτι, πριν από το ημίχρονο. Αυτό, άλλαξε το ματς. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δε σκοράραμε. Δεν ήμασταν κατώτεροι.

Είχαμε τραυματίες, δεν είναι εύκολο με τόσες απουσίες. Μετά και τον τραυματισμό του Μπόατενγκ, όλα έγιναν πιο δύσκολα. Δεν μετανιώνω για κάτι. Δεν μιλώ ποτέ για διαιτητικές αποφάσεις, πρέπει να τις αποδεχόμαστε. Η φάση του πέναλτι έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν ρίχνω το φταίξιμο σε κανέναν", υποστήριξε ο Γιόαχιμ Λεβ.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ