EURO

Λεβ: "Η Γαλλία δεν είναι... Βραζιλία"

Λεβ: "Η Γαλλία δεν είναι... Βραζιλία"

Ο Γιόαχιμ Λεβ παραδέχτηκε πως η πίεση θα είναι στην πλευρά της Γαλλίας αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ημιτελικός να έχει σχέση με αυτόν του Μουντιάλ πριν δύο χρόνια όταν η Γερμανία διέλυσε την -τότε οικοδέσποινα- Βραζιλία.

Πριν από δύο χρόνια, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, η Γερμανία ισοπέδωσε 7-1 την διοργανώτρια "Σελεσάο" και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό απέναντι στην Αργεντινή, όμως πόσες είναι οι πιθανότητες να επαναλάβει το ίδιο και απέναντι στην διοργανώτρια του Euro, Γαλλία;

Ο Γιόαχιμ Λεβ είναι ρεαλιστής και ξέρει πως αυτό το σενάριο είναι ουτοπικό και φρόντισε να το ξεκαθαρίσει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού στο "Velodrome": "Η Γαλλία είναι πιο σταθερή και συμπαγής ομάδα σε σύγκριση με την Βραζιλία πριν από δύο χρόνια.

Είναι φυσιολογικό η γηπεδούχος ομάδα να αισθάνεται λίγο περισσότερη πίεση αλλά μία κατάσταση όπως εκείνη της Βραζιλίας στο Μουντιάλ δεν θα συμβεί σύντομα σε ημιτελικό".

Λεβ: "Η Γαλλία δεν είναι... Βραζιλία"

Και συνέχισε τις δηλώσεις του ομοσπονδιακός τεχνικός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, λέγοντας: "Η Γαλλία είναι πολύ δυνατή κυρίως στον επιθετικό τομέα αλλά δεν υπάρχει η τέλεια ομάδα και έχουν και αυτοί τις αδυναμίες τους.

Εμείς θα πρέπει να είμαστε ικανοί να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους. Θα είναι ένα παιχνίδι όπου θα δούμε περισσότερες ευκαιρίες σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι μας απέναντι στην Ιταλία".

Ο Λεβ αποκάλυψε επίσης ότι τη θέση του τραυματία Κεντίρα στο χώρο του κέντρου θα πάρει ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ: "Προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και θα είναι σίγουρα στη βασική 11άδα στον ημιτελικό της Πέμπτης. Έχω μιλήσει με τους παίκτες μου για τα αδύνατα σημεία της Γαλλίας αλλά δεν πρόκειται να τα συζητήσω μαζί σας, δημόσια".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ