EURO

Λείπει το δίδυμο Μπεργκ και Ιμπραχίμοβιτς

Λείπει το δίδυμο Μπεργκ και Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ο Μάρκους Μπεργκ έλαβαν πρόσθετη άδεια από το προπονητικό επιτελείο της Σουηδίας, ενώ αναμένεται να αγωνιστούν ως δίδυμο στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Ρωσία.

Το Σάββατο (5/9) η Σουηδία αντιμετωπίζει τη Ρωσία για τα προκριματικά του Euro 2016 και η Εθνική ομάδα της σκανδιναβικής χώρας άρχισε την προετοιμασία της από τη Δευτέρα (31/8).

Όμως, δύο ημέρες μετά τη συγκέντρωση, δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα έχοντας επιπλέον ημέρες άδεια για να ξεκουραστούν.

Ο ένας από τους δύο μαντεύεται εύκολα... Πρόκειται για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος εθίσταται να απολαμβάνει προνομιακή μεταχείριση. Ο δεύτερος είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια και κρίθηκε συνετό να μην επιβαρυνθεί.

Την απουσία τους εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου της σουηδικής ομοσπονδίας, Νίκλας Μποντέλ. "Ο Ζλάταν αισθανόταν ότι είχε ανάγκη να ξεκουραστεί μία ημέρα, γιατί αγωνίστηκε αργά έως το βράδυ" τόνισε ο Μποντέλ.

"Ο Μπεργκ επίσης χρειαζόταν μία ημέρα επιπλέον άδεια, γιατί έπαιξε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Και οι δύο υπολογίζονται πάρα πολύ για το ματς του Σαββάτου" πρόσθεσε ο Μποντέλ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν την Τετάρτη (2/9) και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο της επίθεσης.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ