EURO

Ξέσπασε κατά του Ο' Νιλ ο αδερφός του Will Grigg!

Ξέσπασε κατά του Ο' Νιλ ο αδερφός του Will Grigg!

Ένα tweet, που αργότερα έσβησε, με πολλά "γαλλικά" αφιερωμένα στον Μάικλ Ο' Νιλ ανέβασε ο αδερφός του Will Grigg σχετικά με τη μηδαμινή συμμετοχή του φορ της Γουίγκαν στο Euro 2016.

Η Β. Ιρλανδία αποκλείστηκε στην φάση των "16" του Euro 2016 από την Ουαλία και πλέον το "Will Grigg's on fire" που έκανε θραύση στα γαλλικά γήπεδα, δεν θα ακουστεί ξανά μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Ο πρωταγωνιστής του τραγουδιού και φορ της Γουίγκαν δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτα στο Euro 2016, γεγονός που σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό της Β. Ιρλανδίας, έφερε ένα τρομερό ξέσπασμα του αδερφού του παίκτη, Dan Grigg.

Με ένα tweet, που αργότερα έσβησε, επιτέθηκε ευθέως και με πολλά "γαλλικά" στον Μάρτιν Ο' Νιλ για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον Will Grigg, κάνοντας σύγκριση των επιδόσεων του αδερφού στο σκοράρισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους φορ που χρησιμοποίησε ο τεχνικός της Β. Ιρλανδίας.

"Γ@μ... νο ανέκδοτο!! Άντε γ@...σου. 20 γκολ μέσα στο 2016. Ο Ουάσινγκτον μηδέν, ο Λάφερτι ένα, ο Μαγκίνις 4. Γιατί να μην του δώσεις μια γ@μ...νη ευκαιρία; Μ@λ@κίες", έγραψε χαρακτηριστικά ο Dan Grigg.

O Will Grigg ήταν σε εκπληκτική φόρμα με την Γουίγκαν και μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην League 1, οδηγώντας τους Latics ξανά στην Championship. Ωστόσο δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Ο' Νιλ στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ο τεχνικός της Β. Ιρλανδίας ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από την Ουαλία τον λόγο για τον οποίο δεν εμπιστεύθηκε τον Will Grigg και μάλλον έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

"Δεν επιλέγω την ομάδα με βάση το τι τραγουδούν οι οπαδοί στις εξέδρες κατά την διάρκεια των παιχνιδιών", ήταν η κυνική απάντηση του Μάικλ Ο' Νιλ.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ