EURO

"Ξέρανε" το twitter η γκολάρα του Σατσίρι

"Ξέρανε" το twitter η γκολάρα του Σατσίρι

Το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ γκολ του Τζερντάν Σατσίρι ξεσήκωσε τους χρήστες του twitter, που εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την ενέργεια του Ελβετού διεθνή μέσου.

Το ρολόι της αναμέτρησης στο "Stade Geoffroy Guichard" σημάδευε το 82ο λεπτό, με την Ελβετία να ψάχνει απεγνωσμένα το γκολ της ισοφάρισης απέναντι στην Πολωνία.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η πρώτη του Euro 2016 για την φάση των "16" της διοργάνωσης. Οι Πολωνοί είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ από το 39ο λεπτό με γκολ του Μπλαστσικόβσκι και οι Ελβετοί στο δεύτερο ημίχρονο πίεζαν για να φέρουν το ματς στα ίσα.

Και τα κατάφεραν με... μαγικό τρόπο στο 82'. Ο Λίχσταϊνερ από αριστερά έφερε την μπάλα στην περιοχή του Φαμπιάνσκι και μετά από κόντρα αυτή σηκώθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, εκεί όπου ο Τζερντάν Σατσίρι με ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ενέργεια την έστειλε στην αριστερή γωνία του Φαμπιάνσκι, που παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να αποτρέψει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

Ένα πραγματικά εκπληκτικό γκολ που ξεσήκωσε τους χρήστες του twitter, οι οποίοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την ενέργεια του Ελβετού διεθνή μέσου.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ