EURO

(Ξανα)έχασε τα μαλλιά του ο Ρούνεϊ!

(Ξανα)έχασε τα μαλλιά του ο Ρούνεϊ!

Ο φωτογραφικός φακός "αιχμαλώτισε" τα μαλλιά του Γουέιν Ρούνεϊ εμφανώς πιο αραιά κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο της Νίκαιας, την επομένη του αποκλεισμού από την Ισλανδία. (φωτογραφία)

Άγχος, απογοήτευση ή κόλπο που χρησιμοποιεί ο Γουέιν Ρούνεϊ για τις κάμερες; Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Ισλανδία, για τη φάση των "16" του Euro 2016, ο Άγγλος διεθνής άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο της Νίκαιας - όπου είχε καταλύσει η αποστολή των "τριών λιονταριών" - εμφανίστηκε με τα μαλλιά του πολύ αραιά σε σχέση με τα όσα έδειχνε η κάμερα τηλεοπτικής μετάδοσης την ώρα του ματς.

Υπενθυμίζεται, πως ο 30χρονος άσος είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών το 2011. Τι έγινε και ο Ρούνεϊ έχασε (εκ νέου) τις τρίχες του μέσα σε 12 ώρες; Ένας ειδικός μίλησε στην Dailymail και υποστήριξε πως ο Ρούνεϊ χρησιμοποιεί ειδικό σπρέι την ώρα των αναμετρήσεων, για να δείχνει πυκνή η τριχοφυΐα του μπροστά στους τηλεοπτικούς δείκτες.

Το "ειδικό σπρέι" βέβαια μπορεί να είναι και τριχάκια, τα οποία μπορεί εύκολα να προμηθευτεί κάποιος και να... καλύψει τα κενά που υπάρχουν. Σε οποιοδήποτε σημείο το τριχωτό της κεφαλής... απέχει, μπορεί εύκολα να γεμίσει και το αποτέλεσμα να φαντάζει φυσικό. Βέβαια, με το πρώτο λούσιμο φεύγουν και απαιτείται εκ νέου τοποθέτησή τους. Φανταστείτε κάποιον να ρίχνει κανέλα στον καφέ του. Κάπως έτσι είναι και αυτά και καλύπτουν αρκετά αποτελεσματικά την απουσία φυσικής τρίχας.

Ωστόσο, αναφέρονται κι άλλες πιθανές αιτίες όπως το άγχος κι ο φωτισμός. Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή στην τριχοφυΐα του Γουέιν Ρούνεϊ μέσα σε 12 ώρες:

(Ξανα)έχασε τα μαλλιά του ο Ρούνεϊ!
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ