EURO

Κόουλμαν: "Σε κάθε ομάδα θα έλειπε ο Ράμσεϊ"

Κόουλμαν: "Σε κάθε ομάδα θα έλειπε ο Ράμσεϊ"

Ο Κρις Κόουλμαν αποθέωσε τους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από την Πορτογαλία, μίλησε για την μεγάλη εμπειρία της ζωής του, με ατάκα τα είπε όλα για Ράμσεϊ, ενώ πλέον κοιτάει το Μουντιάλ 2018

Μετά τον αποκλεισμό από την Πορτογαλία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας, Κρις Κόουλμαν, τόνισε για την απουσία του Άαρον Ραμσεϊ πως θα δημιουργούσε πρόβλημα σε κάθε ομάδα, ενώ φυσικά αποθέωσε τους παίκτες του.

"Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες,το επιτελείο και όλο το έθνος", τόνισε ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΛ και συνέχισε: "Οι φίλαθλοι ήταν καταπληκτικοί σε κάθε ματς. Είδαμε και τις σκηνές στην πατρίδα, είναι απίστευτο".

"Πονάει ο αποκλεισμός, το γεγονός της ήττας στον ημιτελικό, οι παίκτες είναι... σκασμένοι, αλλά αυτό θα υποχωρήσει. Όταν θα κοιτούν πίσω θα καταλάβουν πως έκαναν υπερήφανη την χώρα τους. Όταν δίνεις και παίρνεις είναι πάντα αρκετό, ακόμη και όταν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα".

Για την απουσία του Άαρον Ράμσεϊ ανέφερε: "Σε κάθε ομάδα θα έλειπε ο Άρον Ράμσεϊ. Νομίζω πως ήμασταν λίγο κουρασμένοι απόψε. Δεν μπορώ να πω τίποτα κατά των παικτών μου. Δεν μπορώ να πω πως είμαι απογοητευμένος από αυτούς, θα ήταν γελοίο, νομίζω πως ήταν φανταστικοί".

"Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι ανάλογο με αυτό το τουρνουά, η ατμόσφαιρα, όλοι οι άνθρωποι από διαφορετικές χώρες. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε για την πρόκριση στο Μουντιάλ".

"Το έθνος είναι υπερήφανο για τους παίκτες και εγώ είμαι υπερήφανος για αυτούς, θα νιώσουν και αυτοί υπερήφανοι για τους εαυτούς τους. Θα πάμε στην επόμενη διοργάνωση με μεγάλη πείνα. Φαντάζομαι οι παίκτες θα έχουν τρομερή υποδοχή στο Κάρντιφ και το αξίζουν".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ