EURO

Κόουλμαν: "Πήγα στην ΑΕΛ λόγω Φέργκιουσον"

Κόουλμαν: "Πήγα στην ΑΕΛ λόγω Φέργκιουσον"

Ο Κρις Κόουλμαν πριν από τον ημιτελικό της Ουαλίας με την Πορτογαλία για το Euro 2016 τόνισε πως πήγε στην Λάρισα μετά από συμβουλή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και χαρακτήρισε τρομερή εμπειρία την θητεία του στην ΑΕΛ

Την Τετάρτη (6/8) στις 22:00 "συγκρούονται" στον ημιτελικό του Euro 2016 Πορτογαλία και Ουαλία, οι οποίες αμφότερες έχουν προπονητή που έχει δουλέψει στην Ελλάδα.

Από την μία ο Φερνάντο Σάντος και από την άλλη ο Κρις Κόουλμαν, ο οποίος από τον Μάιο του 2011 μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ.

"Είχα μία δύσκολη χρονιά στον πάγκο της Κόβεντρι και έτσι πήγα στην δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας μετά από συμβουλή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον", τόνισε ο Κόουλμαν στην συνέντευξη τύπου πριν τον ημιτελικό.

"Μου είπε να πάρω την επόμενη δουλειά που θα μου προταθεί. Ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες, διότι με έκανε να δουλέψω σκληρά, με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά. Ήταν σπουδαία η εμπειρία μου στην Λάρισα".

Όσον αφορά στο ματς με την Πορτογαλία, επειδή όλοι ασχολούνται με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Κριστιάνο Ρονάλντο, ανέφερε: "Δεν χρειάζεται να μας πει κάτι για τον Ρονάλντο ο Γκάρεθ, τον ξέρουμε πολύ καλά. Δεν είναι όμως ματς με εμάς εναντίον αυτού".

Η Ουαλία έχει δύο σημαντικές απώλειες λόγω τιμωρίας, τους Μπεν Ντέιβις και Άαρον Ράμσεϊ, με τον Κόουλμαν να τονίζει πως αν οι παίκτες του ακολουθήσουν το πλάνο, μπορούν να καλύψουν την απουσία τους και να νικήσουν.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ