EURO

Κόντε: "Η Ιταλία δεν είναι κατενάτσιο"

Κόντε: "Η Ιταλία δεν είναι κατενάτσιο"

Πανευτυχής μετά την πρόκριση επί της Ισπανίας, ο Αντόνιο Κόντε υποστήριξε ότι ο τρόπος που έπαιξε η εθνική Ιταλίας απέδειξε ότι δεν έχει σχέση με το κατενάτσιο. Δείτε τον τρελό πανηγυρισμό του Ιταλού με τη λήξη του ματς. (video).

Η Ιταλία νίκησε με 2-0 την Ισπανία και βρίσκεται στα προημιτελικά του Euro 2016. Ο "αρχιτέκτονας" της "σκουάντρα ατζούρα", Αντόνιο Κόντε, υποστήριξε ότι η ομάδα του και το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν έχουν σχέση με το κατενάτσιο, ενώ ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στο πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού, στο μέλλον.

"Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς, ήξερα ότι αυτά τα παιδιά έχουν κάτι σημαντικό, κάτι έξω από τα φυσιολογικά όρια, αν και θα ήμουν ένας καλός προφήτης εάν τα έλεγα πριν από το ματς. Όχι ύστερα από αυτό, κάτι το οποίο είναι εύκολο. Τώρα, πρέπει να οργανωθούμε για το ματς με τη Γερμανία, την πιο δυνατή ομάδα. Αποδείξαμε ότι η Ιταλία δεν είναι κατένατσιο. Το καλύτερο κοπλιμέντο το έχω λάβει από τον Τσάβι, σε μια συνέντευξη, ότι η Ιταλία θυμίζει μισή Ατλέτικο και μισή Μπαρτσελόνα.

Μπορεί να πηγαίνω στην Τσέλσι, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με το συναίσθημα τις επιτυχίας με την εθνική ομάδα. Θα πάω στο εξωτερικό, αλλά μια ημέρα θα ήθελα να επιστρέψω σε αυτόν τον πάγκο", υποστήριξε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του με τη λήξη του ματς και σκαρφάλωσε στον... πάγκο της ομάδας.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ