EURO

Κιν: "Σπουδαίο το τάκλιν του Παγέτ στον Ρονάλντο"

Κιν: "Σπουδαίο το τάκλιν του Παγέτ στον Ρονάλντο"

Ο Ντιμιτρί Παγέτ δέχτηκε αρκετή κριτική για τη δύναμη με την οποία πήγε πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο και προκάλεσε τον τραυματισμό του όμως σύμφωνα με τον Ρόι Κιν, ο Γάλλος μέσος έκανε το τέλειο τάκλιν!

Ήταν για δύο χρόνια (2003-2005) συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως φαίνεται πως ο Ρόι Κιν μόνο καλές σχέσεις δεν έχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να καταλάβει κανείς αν διαβάσει την τελευταία τοποθέτηση του Ιρλανδού παλαίμαχου άσου για τον τελικό του Euro 2016, με τον άλλοτε δυναμικό μέσο των "κόκκινων διαβόλων" να επικροτεί τον Ντιμιτρί Παγέτ για το τάκλιν που έκανε πάνω στον αρχηγό της εθνικής Πορτογαλίας και τον έθεσε νοκ-άουτ.

Κιν: "Σπουδαίο το τάκλιν του Παγέτ στον Ρονάλντο"

"Ήταν μία άτυχη στιγμή ο τραυματισμός του. Δεν είναι φάουλ. Ήταν ένα σπουδαίο τάκλιν, είναι απλά άτυχος με το σύρσιμο του ποδιού του και τη χρονική συγκυρία του τάκλιν.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται με δύναμη. Είμαστε χαρούμενοι που κέρδισε, δεν θα αντέχαμε άλλα δάκρυα", ήταν το σχόλιο του Κιν, με σαφή νύξη για τα δάκρυα του Κριστιάνο Ρονάλντο τη στιγμή της αναγκαστικής αποχώρησής του από τον αγωνιστικό χώρο.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ