EURO

Κατοχυρώθηκε στην Αλβανία ο αγώνας με τη Σερβία

Κατοχυρώθηκε στην Αλβανία ο αγώνας με τη Σερβία

Έπειτα από απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου ο αγώνας ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία που διεκόπη λόγω επεισοδίων κατοχυρώνεται στη δεύτερη.

Αλλαγή δεδομένων στην τύχη του αγώνα ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία έφερε η απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου. Αρχικά, το ματς είχε κατοχυρωθεί στη Σερβία, αλλά κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει.

Η αντίδραση της Αλβανίας ήταν άμεση και δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Η απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου στο οποίο προσέφυγε η Αλβανία κατοχύρωσε το ματς υπέρ της με 3-0.

Οι Αλβανοί κρίθηκαν ένοχοι για το drone, αλλά το CAS εξήγησε πως δεν υπάρχουν αποδείξεις πως αρνήθηκαν να συνεχίσουν το ματς και άρα υπαίτια για την διακοπή κρίθηκε η Σερβία. Η απόφαση έγινε γνωστή την Παρασκευή (10/7) και περιμένουμε να δούμε εάν θα υπάρξει νέα αντίδραση αυτή τη φορά από τους Σέρβους.

Η είδηση έγινε γνωστή με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον Έντι Ράμα. Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter: "Υπέροχα. Αυτό σημαίνει ευρωπαϊκή δικαιοσύνη. 3 βαθμοί στο Βελιγράδι. Ζήτω Αλβανία".

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο παιχνίδι:

Φέρνει αλλαγές και στον όμιλο

Με αυτούς τους τρεις βαθμούς που παίρνει η Αλβανία μπαίνει σε τροχιά πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016! Οι Αλβανοί φτάνουν στους 10 βαθμούς και πιάνουν στη δεύτερη θέση τη Δανία, με την Αλβανία ωστόσο να έχει ένα ματς λιγότερο.

Έτσι, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν η γειτονική χώρα μοιάζει να έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα μπαράζ κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ενώ είναι πλέον πιθανό να καταφέρουν να πάρουν και την απευθείας πρόκριση.

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Δανία (4 Σεπτεμβρίου) και σε περίπτωση νίκης θα μπουν για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στη συνέχεια παίζουν με Πορτογαλία (7 Σεπτέμβρη), Σερβία (8 Οκτώβρη) και Αρμενία (11 Οκτώβρη).

Δείτε το χαρακτηριστικό τιτίβισμα του Έντι Ράμα

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ