EURO

"Καθαρτικό" η μπολονέζ για 17 Λουξεμβούργιους!

"Καθαρτικό" η μπολονέζ για 17 Λουξεμβούργιους!

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 17 ποδοσφαιριστές της εθνικής Λουξεμβούργου είναι ασθενείς λόγω τροφικής δηλητηρίασης μία ημέρα πριν το εκτός έδρας ματς με τη Λευκορωσία, για τα προκριματικά του Euro 2016.

Το δείπνο της αποστολής της εθνικής Λουξεμβούργου στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, Μινσκ, πριν την αναμέτρηση με την τοπική εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Euro 2016, δεν βγήκε σε καλό. Συνολικά 17 διεθνείς Λουξεμβούργιοι ποδοσφαιριστές έπεσαν θύματα τροφικής δηλητηρίασης.

"Οι ποδοσφαιριστές υπέφεραν από τρομερούς πόνους στο στομάχι. Πέρασαν ώρες στην τουαλέτα, αφού έφαγαν μακαρονάδα μπολονέζ, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της ομάδας στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, Μινσκ. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, πως θα προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές τη Δευτέρα, εάν μπορούν να προπονηθούν. Είμαστε σε πλήρη επαφή με την UEFA", υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Λουξεμβούργου, Μαρκ Ντίντεριχ.

Και η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί από κοντά στην κατάσταση: "Είμαστε ενήμεροι για το θέμα. Βάσει των τωρινών δεδομένων, το ματς θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί"

Η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων Λευκορωσίας και Λουξεμβούργου είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 21:45, στο Μπορίσοβ. Αμφότερες οι ομάδες συμμετέχουν στον τρίτο όμιλο και δεν έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το καλοκαίρι του 2016 στη Γαλλία.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ