EURO

Κανέρβα: "Κρίθηκε το ματς στο πώς αμυνθήκαμε"

Κανέρβα: "Κρίθηκε το ματς στο πώς αμυνθήκαμε"
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Φινλανδών, Μάρκου Κανέρβα, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα είπε πως ο τρόπος που αμύνθηκε η ομάδα του ήταν το "κλειδί" της νίκης.

Η καλή αμυντική λειτουργία της Φινλανδίας ήταν κατά τον Μάρκου Κανέρβα το "κλειδί" για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Σκανδιναβών είπε πως οι παίκτες του έπαιξαν σφιχτή άμυνα, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και σκόραραν, φτάνοντας στο τρίποντο.

Αναλυτικά, μίλησε:

Για το που πιστεύει ότι κρίθηκε το παιχνίδι: “Το αποφασιστικό σημείο είναι ότι αμυνθήκαμε σωστά, ήμασταν σφιχτοί πίσω και τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι η Ελλάδα είναι πολύ καλή επιθετικά, το είχα πει και στους παίκτες, και εκμεταλλευτήκαμε τις αντεπιθέσεις, ξέραμε ότι θα μας δοθεί μια καλή στιγμή, βρέθηκε αυτή και σκοράραμε”.

Για την Εθνική μας ομάδα: “Έδειξαν καλά στοιχεία οι Έλληνες παίκτες σε αρκετά σημεία του αγώνα, η Ελλάδα είναι μια καλή ομάδα, με ικανούς παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα πάρει και άλλους πόντους μέχρι το τέλος των προκριματικών”.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ