EURO

Ιρλανδοί οπαδοί νανουρίζουν μωρό σε τρένο!

UEFA EURO 2016 Qualifier, Celtic Park, Glasgow, Scotland 14/11/2014
Scotland vs Republic of Ireland
Ireland fans
Mandatory Credit ©INPHO/James Crombie
UEFA EURO 2016 Qualifier, Celtic Park, Glasgow, Scotland 14/11/2014 Scotland vs Republic of Ireland Ireland fans Mandatory Credit ©INPHO/James Crombie ©INPHO/JAMES CROMBIE

Δείτε ένα απίστευτο σκηνικό που έλαβε χώρα σε τρένο, με φανς της εθνικής Ιρλανδίας να συναντούν στο τρένο ζευγάρι Γάλλων με μωρό και να ξεκινούν τραγούδια για νανούρισμα (video).

Το 15ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει στιγματιστεί από σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών, με αποκορύφωμα την τριήμερη μάχη στους δρόμους της Μασσαλίας με πρωταγωνιστές Άγγλους και Ρώσους χούλιγκανς όμως ευτυχώς υπάρχει και η άλλη πλευρά του... φεγγαριού.

Υπάρχουν δηλαδή εκείνοι οι φανς που δείχνουν στον κόσμο ότι οπαδός δεν σημαίνει "τα σπάω και θέλω να καταστρέψω τον αντίπαλο" αλλά αντίθετα σημαίνει "αγαπώ πολύ την ομάδα μου και φροντίζω να τη διαφημίζω με κάθε τρόπο".

Αυτό το δόγμα το υϊοθετούν απόλυτα εκείνοι της Ιρλανδίας ( μαζί με αυτούς της Βόρειας Ιρλανδίας είναι από τους πλέον εκδηλωτικούς στη Γαλλία) και υπάρχει μάλιστα ένα περιστατικό που το επιβεβαιώνει πανηγυρικά.

Συνέβη σε τρένο στο Μπορντό όπου συνάντησαν ένα ζευγάρι Γάλλων με μωρό και αφού αντιλήφθηκαν πως το μικρό παιδί τρόμαξε με τον κόσμο, άρχισαν να του τραδουγούν νανουρίσματα για να το ηρεμήσουν.

Πρώτα με το κλασικό παιχνιδιάρικο "Twinkle Twinkle Little Star" (φέρτε στο μυαλό σας το "Φεγγαράκι μου λαμπρό'), ακολούθησε το "Hush Little Baby" ενώ κάποιος επιχείρησε να ξεκινήσει το "Baby's on fire" χωρίς ευτυχώς να υπάρχει ανταπόκριση... Απολαύστε τους!

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ