EURO

Η συγκινητική αγκαλιά του Κ.Ρονάλντο με τον Φέργκιουσον

Η συγκινητική αγκαλιά του Κ.Ρονάλντο με τον Φέργκιουσον
© ICON SPORT VIA GETTY IMAGES

Δεν θα μπορούσε να είναι απών σε μία από τις σημαντικότερες βραδιές του "ποδοσφαιρικού παιδιού" του. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρέθηκε στο "Stade de France" και έδωσε μία στοργική αγκαλιά στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την απονομή του τροπαίου (video).

Ο τελικός του Euro 2016 εκτόξευσε στον ουρανό της δόξας τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος σήκωσε ως αρχηγός της Πορτογαλίας το πρώτο μεγάλο τρόπαιο στην ιστορία της εθνικής ομάδας της χώρας του και λίγο μετά την απονομή πήρε μία ακόμα μεγάλη χαρά.

Αυτή άκουγε στο όνομα... Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον άλλοτε τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου και να σφίγγει στην αγκαλιά του τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για να τον συγχαρεί για την τεράστια επιτυχία του.

Η συγκινητική αγκαλιά του Κ.Ρονάλντο με τον Φέργκιουσον
© AP

Φυσικά η συγκίνηση ήταν μεγάλη και για τον 31χρονο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης αφού τρέφει αμέτρητη εκτίμηση και σεβασμό προς τον Σκωτσέζο, αναγνωρίζοντας όχι μόνο ότι τον πήρε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2003 από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας αλλά ήταν και εκείνος που τον "έφτιαξε" και του έδωσε όλα τα εφόδια που χρειαζόταν για να γίνει ο παίκτης παγκόσμιας κλάσης που είναι σήμερα.

Δείτε video τη στιγμή της αγκαλιάς τους αλλά και το background της ιδιαίτερης σχέσης των δύο ανδρών:

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ