EURO

Η σούπερ γκάφα του Βενγκέρ με γιατρό της εθνικής Κροατίας!

Tomaslav Madzar & Arsene Wenger
Tomaslav Madzar & Arsene Wenger NOT KNOWN, CLEAR WITH PICTURE DESK

Ο Αρσέν Βενγκέρ μπέρδεψε έναν γιατρό της εθνικής ομάδας της Κροατίας με τον Ουνάι Έμερι και άρχισε να του μιλάει για... Σεβίλλη και Παρί Σεν Ζερμέν! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Συμβαίνουν και καλύτερους προπονητές. Ο Αρσέν Βενγκέρ βρέθηκε στο Παρίσι στο ξεκίνημα του Euro 2016 για να παρακολουθήσει διά ζώσης και να σχολιάσει για τηλεοπτικό μέσο με το οποίο συνεργάζεται το ματς της Τουρκίας με την Κροατία και εκεί υπέπεσε σε μία επική γκάφα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο διεθνής Τύπος μέσω δημοσιευμάτων, νόμιζε ότι εντόπισε στις εξέδρες τον Ουνάι Έμερι και τον πλησίασει για να τον συγχαρεί για την επιτυχία του στη Σεβίλλη και να τον ρωτήσει για τις συζητήσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο άνθρωπος στον οποίο μιλούσε δεν ήταν ο Ισπανός τεχνικός.

Η σούπερ γκάφα του Βενγκέρ με γιατρό της εθνικής Κροατίας!

Ήταν ένας γιατρός της εθνικής Κροατίας ονόματι Tomaslav Mazdar, ο οποίος μοιάζει αρκετά στον Έμερι: "Ο Βενγκέρ μου έδωσε συγχαρητήρια για την εξαιρετική σεζόν της Σεβίλλης και με ρώτησε αν είχα φτάσει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν", παραδέχτηκε ο γιατρός.

Προς... υπεράσπιση του Γάλλου τεχνικού, τα μίντια αναφέρουν πως έκανε το ίδιο λάθος και ο Νταβίντ Τρεζεγκέ αλλά και ορισμένοι Γάλλοι οπαδοί που βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στο Μπορντό για το Ισπανία-Κροατία, όπου φώναζαν στον Κροάτη γιατρό να προτιμήσει την πρόταση της Παρί!

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ