EURO

Η πρόκριση έφερε σαμπάνια και μπελάδες για Λεβαντόβσκι

Η πρόκριση έφερε σαμπάνια και μπελάδες για Λεβαντόβσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας της πολωνικής αστυνομίας για κατανάλωση σαμπάνιας στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την πρόκριση της εθνικής ομάδας της χώρας, στα τελικά του Euro 2016.

Οι κανονισμοί που διέπουν το πολωνικό ποδόσφαιρο απαγορεύουν την κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια αθλητικών εκδηλώσεων. Ωστόσο ο επιθετικός της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, δε φάνηκε συνεπής με την ανωτέρω οδηγία.

Λίγο η ευφορία για τη δαιμονιώδη φόρμα στην οποία βρίσκεται, λίγο η πρόκριση της εθνικής Πολωνίας - μετά τη νίκη επί της αντίστοιχης της Ιρλανδίας - στην τελική φάση του Euro 2016 ανάγκασαν τον επιθετικό της Μπάγερν να πάρει λίγη γεύση από σαμπάνια.

"'Επρεπε να διεξάγουμε έρευνα. Είναι μία συνήθης διαδικασία σ' αυτού του τύπου τις καταστάσεις, για να εξακριβώσουμε τις συνθήκες του περιστατικού", εξήγησε η Γιοάνα Βαγκρζίνιακ εκπρόσωπος της Αστυνομίας της πρωτεύουσας της χώρας, Βαρσοβίας.

Ωστόσο, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι γλίτωσε τις περαιτέρω κυρώσεις. Η υπόθεση αρχειοθετήθηκε μην επιφέροντας στον Πολωνό στράικερ νέους μπελάδες, τουλάχιστον προς το παρόν. Σε 12 ματς με τους Βαυαρούς την τρέχουσα σεζόν έχει βρει 15 φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ