EURO

Η κριτική των παικτών της Εθνικής μας

Η κριτική των παικτών της Εθνικής μας

Το Sport24.gr κρίνει την απόδοση των διεθνών μας στον εκτός έδρας αγώνα με τα Νησιά Φερόε (2-1) για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016.

H Εθνική μας ηττήθηκε με 2-1 από τα Νησιά Φερόε και έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης έστω και μέσω της τρίτης θέσης στα τελικά του EURO 2016. Κάκιστη η ομάδα, έχασε δεύτερη φορά από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Καρνέζης: Ο Έλληνας γκολκίπερ προσπάθησε να περισώσει ό,τι μπορούσε, δεν φέρει ευθύνη για τα δυο γκολ, ενώ έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις. Τον "κρέμασε" η κάκιστη ελληνική άμυνα.

Σταφυλίδης: Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου ο Έλληνας ακραίος μπακ, τα δυο γκολ μάλιστα μπήκαν από την πλευρά του, ενώ μπροστά δεν ολοκλήρωσε κάποια αξιόλογη προσπάθεια. Περιμέναμε παραπάνω από τον Σταφυλίδη.

Μανωλάς: Σε καθόλου καλή βραδιά ο αμυντικός της Ρόμα, όπως και ο "Πάπα". Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Εθνικής πέρασε ένα εφιαλτικό βράδυ.

Παπασταθόπουλος: Από τις χειρότερες εμφανίσεις του, έστω και αν σκόραρε από το κόρνερ του Νίνη. Δεν ενέπνεε σιγουριά, ούτε καθάρισε τις φάσεις με τον τρόπο που μπορεί.

Τοροσιδης: Κατέβαινε συχνά πυκνά στην επίθεση, αλλά άφηνε ημιτελείς τις προσπάθειές του. Κακή βραδιά και από τον αρχηγό της Εθνικής.

Σάμαρης: Κάκιστος σε όλο το παιχνίδι ο άσος της Μπενφίκα, έχασε μάχες, έκανε λάθη, δεν κατάφερε να κρατήσει τον χώρο του στο ελάχιστο σε μια από τις χειρότερες βραδιές του με την γαλανόλευκη φανέλα.

Χριστοδουλόπουλος: Από τους χειρότερους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας στον αγώνα, δεν έκανε το παραμικρό και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Κονέ: Λίγα πράγματα από τον Κονέ, ο οποίος όποτε έπαιρνε μπάλα, δεν έκανε κάτι σωστό. Δεν απείλησε ιδιαίτερα, σαφώς και υπήρχαν πολλές παραπάνω προσδοκίες.

Καρέλης: Πάλεψε ο άσος του Παναθηναϊκού, είχε όρεξη, ήταν δραστήριος, είχε και ένα δοκάρι, καθώς και κάποιες άλλες καλές στιγμές, αλλά δεν έφτανε για να νικήσει η Εθνική μας.

Φετφατζίδης: Η αλήθεια είναι πως από τον συγκεκριμένο παίκτη περιμέναμε περισσότερα, ειδικά μετά την καλή του εμφάνιση στην Βουδαπέστη. Σε ρηχά νερά και αυτός είτε έπαιζε στα αριστερά είτε στα δεξιά...

Μήτρογλου: Ο διεθνής φορ πέτυχε ένα γκολ που κακώς του ακυρώθηκε, είχε και ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος, αλλά έχασε και μερικά άχαστα, ενώ περισσότερο γκρίνιαζε, παρά βοηθούσε.

Νίνης: Μπήκε στο ημίχρονο και η αλήθεια είναι πως βοήθησε αρκετά με την παρουσία του. Ίσως θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει στο ματς, αλλά κατόπιν εορτής πολλά μπορούν να ειπωθούν.

Φούντας: Μπήκε στο 81' και δεν κατάφερε στο διάστημα που αγωνίστηκε, να κάνει κάτι αξιόλογο.

Κολοβός: Μπήκε μετά το δεύτερο γκολ και δύσκολα μπορούσαν να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα. Τίποτα ιδιαίτερο και από αυτόν.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ