EURO

Η κακή πορεία φέρνει το τέλος για Σλούτσκι

Η κακή πορεία φέρνει το τέλος για Σλούτσκι

Η Ρωσία είχε μια απογοητευτική παρουσία στα γήπεδα της Γαλλίας και ο Λεονίντ Σλούτσκι είναι μια ανάσα από το να δει την πόρτα της εξόδου.

Μια ισοπαλία στα χασομέρια με την Αγγλία και δυο ήττες με Σλοβακία και Ουαλία ήταν ο απολογισμός της Ρωσίας στο φετινό Euro της Γαλλίας. Αν μη τι άλλο, το πρόσημο είναι αρνητικό και αυτό αναμένεται να έχει επιπτώσεις στο μέλλον του Λεονίντ Σλούτσκι.

Η κακή πορεία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν ήταν ικανοποιητική και η Ομοσπονδία προτίθεται να βρει διάδοχη κατάσταση για τον άνθρωπο που πήρε την θέση του Φάμπιο Καπέλο το 2015, την έστειλε στα τελικά, αλλά εκεί τα πράγματα δεν κύλησαν όπως όλοι θα ήθελαν.

Άλλωστε και ο ίδιος τόνισε μετά την συντριβή από την Ουαλία με 3-0 πως " πιστεύω πως πρέπει να αναλάβει κάποιος άλλος την ομάδα για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις", προαναγγέλλοντας το τέλος του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο σε δυο χρόνια, θα είναι σίγουρα παρούσα εκεί ως οικοδέσποινα, επομένως θέλει έναν προπονητή που θα φτιάξει μια ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει στο Μουντιάλ.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ