EURO

Η αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το EURO 2016

Η αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το EURO 2016

Γνωστοποιήθηκε η αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το EURO 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας (10 Ιουνίου - 10 Ιουλίου), με τους Στάριτζ και Ράσφορντ να βρίσκεται κανονικά στους εκλεκτούς του Ρόι Χόντσον, όχι όμως και ο Ντρινκγουότερ.

Μπορεί να μην πηγαίνει με φανφάρες και με υπέρμετρη αισιοδοξία σε αυτό το EURO, παρ' όλα αυτά αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η εθνική Αγγλίας έχει τα φόντα να πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό τουρνουά στα γήπεδα της Γαλλίας και να φτάσει ψηλά. Το μέχρι πού, θα φανεί στο χορτάρι...

Σήμερα (31/5) ανακοινώθηκε η αποστολή των "λιονταριών" για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και σε αυτή βρίσκονται οι Στάριτζ (προέρχεται από τραυματισμό) και Ράσφορντ, όχι όμως και ο Ντρινγκουότερ, ο οποίος φέτος έκανε μια σούπερ σεζόν με την πρωταθλήτρια Λέστερ.

Η Αγγλία συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο και αντιμετωπίζει τη Ρωσία, την Σλοβακία και την γειτονική της, Ουαλία, αποτελώντας το Νο1 φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης και της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Χίτον (Μπέρνλι), Φόρστερ (Σαουθάμπτον)

Αμυντικοί: Ρόουζ (Τότεναμ), Γουόκερ (Τότεναμ), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κλάιν (Λίβερπουλ), Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στόουνς (Έβερτον), Μπερτράντ (Σαουθάμπτον).

Μέσοι: Άλι (Τότεναμ), Ντάιερ (Τότεναμ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Λαλάνα (Λιβερπουλ), Μίλνερ (Λίβερπουλ).

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Βάρντι (Λέστερ).

Η αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το EURO 2016
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ