EURO

Γκριεζμάν: "Ονειρευόμαστε την 10η Ιουλίου"

A view of the action between Germany and France during their UEFA Euro 2016 Semi-final match
A view of the action between Germany and France during their UEFA Euro 2016 Semi-final match GETTY IMAGES

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν ο πολυτιμότερος του ημιτελικού της Γαλλίας με την Γερμανία και μετά το ματς τόνισε πως ήδη αυτός και οι συμπαίκτες ονειρεύονται την ημέρα του τελικού με την Πορτογαλία.

Τα δύο γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν έστειλαν στην Γαλλία στον τελικό του Euro 2016 και ο πολυτιμότερος παίκτης του ημιτελικού με την Γερμανία ονειρεύεται ήδη τον τελικό με την Πορτογαλία στο Παρίσι.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μπορούμε να ξεκινήσουμε να ονειρευόμαστε την 10η Ιουλίου. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος, έχουμε ακόμη ένα ματς. Θα απολαύσουμε το αποψινό βράδυ, αλλά από αύριο πρέπει να ετοιμαστούμε για τον τελικό", τόνισε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 6 γκολ.

"Είμαστε ικανοποιημένοι. Και πριν και μετά το ματς ήταν υπέροχα με τους οπαδούς μας, ας ελπίσουμε να το ξαναζήσουμε αυτό και στον τελικό".

"Ήθελα πολύ να πάρω ξανά πέναλτι σε ένα σημαντικό ματς (είχε χάσει πέναλτι στον τελικό του Champions League) . Είναι ευχαριστημένος που πήρα αυτήν την απόφαση και που σκόραρα. Στο δεύτερο γκολ απλά περίμενα για λάθος του τερματοφύλακα, η μπάλα πήγε στο πόδι μου. Ήταν ομαδική προσπάθεια από όλους στην αποστολή. Είμαι ικανοποιημένος για όλους".

"Ο τελικός θα έχει... παγίδες και ελπίζω πως θα τις αποφύγουμε. Είναι καθήκον μας να κερδίζουμε τα ματς για το γαλλικό λαό. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε καλά το τουρνουά".

Γκριεζμάν: "Ονειρευόμαστε την 10η Ιουλίου"
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ