EURO

Εζίλ για Σολ: "Θέλει να γίνει πρωτοσέλιδο"

Εζίλ για Σολ: "Θέλει να γίνει πρωτοσέλιδο"
Εζίλ

Ο Μεχμέτ Σολ είχε κριτικάρει τον Μεσούτ Εζίλ για τις εμφανίσεις του στο Euro 2016 και ο χαφ της Άρσεναλ απάντησε επιθετικά: "Όταν ένας παλαίμαχος θέλει να γίνει πρωτοσέλιδο με τα λεγόμενά του, δεν με απασχολεί".

Μπόλικη κριτική έχει δεχτεί ο Μεσούτ Εζίλ για τις εμφανίσεις του στο Euro 2016. Ένας από αυτούς που τα... έχωσαν στον μέσο της Άρσεναλ είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Γερμανίας, Μεχμέτ Σολ. Η απάντηση από τον 27χρονο αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή ήρθε μέσω της "Bild".

Ο Εζίλ υποστήριξε ότι ορισμένοι παλαίμαχοι θέλουν να γίνονται... πρωτοσέλιδο και ότι αυτό που ενδιαφέρει τον ίδιο είναι όσα λέει ο προπονητής του και κανένας άλλος. Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που λένε την άποψή τους, κυρίως για να κριτικάρουν.

Όταν ένας παλαίμαχος θέλει να γίνει πρωτοσέλιδο με τα λεγόμενά του, δεν με απασχολεί. Εμένα με νοιάζει τι λέει ο προπονητής μου. Μια μικρή μερίδα οπαδών και δημοσιογράφων μετρούν μόνο πόσα γκολ έχω βάλει. Τα υπόλοιπα που κάνω σε κάθε ματς, όπως για παράδειγμα πόσα χιλιόμετρα καλύπτω ή τις πάσες που δίνω, μάλλον δεν ενδιαφέρουν".

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών κριτική σε βάρος των "πάντσερ" άσκησε και ο Μίκαελ Μπάλακ, που είπε: "Αυτή η ομάδα δεν έχει προσωπικότητα και χαρακτήρα". Η Γερμανία στο πρώτο της παιχνίδι στο Euro νίκησε 2-0 την Ουκρανία, ενώ στο δεύτερο αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Πολωνία. Την Τρίτη (21/6) παίζει με τη Βόρεια Ιρλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ