EURO

Έτσι πώρωσε τους Πορτογάλους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Έτσι πώρωσε τους Πορτογάλους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τέθηκε νοκ-άουτ από τον τελικό του Euro από το 25ο λεπτό, παρόλα αυτά κατάφερε να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του μέσω ενός πύρινου λόγου που έβγαλε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα.

Είναι ο μεγάλος ηγέτης της εθνικής Πορτογαλίας και το απέδειξε και στον τελικό του "Stade de France" κόντρα στην Γαλλία, αν και λαβωμένος από το 25ο λεπτό λόγω τραυματισμού.

Όπως αποκάλυψε ο δεξιός μπακ των Ιβήρων, Σέντρικ Σοάρες, ο "CR7" έβγαλε έναν συγκλονιστικό λόγο στα αποδυτήρια της ομάδας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τα λόγια του να παίζουν το ρόλο τους στον τελικό καθώς εμψύχωσαν άπαντες και τους βοήθησαν να φτάσουν στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

"Η στιγμή του τραυματισμού του Ρονάλντο ήταν πολύ δύσκολη για όλη την ομάδα. Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι. Παρόλα αυτά, στο ημίχρονο ο Κριστιάνο έβγαλε έναν φανταστικό λόγο.

Μας έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση. Συγκεκριμένα μας είπε: "Ακούστε παιδιά, είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε, επομένως μείνετε ενωμένοι και παλέψτε για τον τίτλο".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ