EURO

Επίθεση της "Bild" σε Σβάινσταϊγκερ

Επίθεση της "Bild" σε Σβάινσταϊγκερ

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο για τη νίκη της Γαλλίας με το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και η "Bild" δεν του το συγχώρεσε. Δείτε το πρωτοσέλιδο που του... αφιέρωσε.

Το ματς κόντρα στην Γαλλία για τα ημιτελικά του Euro ήταν ιστορικό για τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ αφού ήταν το 38ο παιχνίδι του σε τελική φάση Euro/Μουντιάλ και συγκεκριμένο αριθμό αγώνων δεν έχει ουδείς άλλος ποδοσφαιριστής (την 5άδα συμπληρώνουν πλέον οι Κλόζε με 37 ματς, Ματέους και Πάολο Μαλντίνι με 36 και Λαμ με 34).

Δυστυχώς όμως για τον αρχηγό της εθνικής Γερμανίας έμελε να τελειώσει πολύ άδοξα για αυτόν αφού ήταν ο μοιραίος για την "Νασιονάλμαντσαφτ" στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, κάνοντας (αναίτια) χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή και επιτρέποντας στην Γαλλία να κάνει το 1-0 με τον Γκριεζμάν.

Επίθεση της "Bild" σε Σβάινσταϊγκερ

Αυτό το λάθος αποτέλεσε την αρχή του... τέλους για τους παγκόσμιους πρωταθλητές στα γήπεδα της Γαλλίας και η "Bild" δεν έδειξε καθόλου συμπόνοια στο δράμα του "Σβάινι" αν κρίνει κανείς από το σημερινό της πρωτοσέλιδο, στο αθλητικό της ένθετο.

Επίθεση της "Bild" σε Σβάινσταϊγκερ

"Κλαψιάρης", είναι ο τίτλος σε μία σελίδα όπου δεσπόζει η φιγούρα του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, με την εφημερίδα να συμπληρώνει: "Μόνο ο Σβάινσταϊγκερ! Μόνο ο αρχηγός μας! Ένα αχρείαστο χέρι, χάρισε ένα πέναλτι. Ο ημιτελικός είναι το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για την Γερμανία. Μία τραγωδία".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ