EURO

Επίθεση παλαιμάχων Γερμανών στον "αμυντικό" Λεβ

Επίθεση παλαιμάχων Γερμανών στον "αμυντικό" Λεβ

Η εθνική Γερμανίας βρίσκεται στα ημιτελικά του Euro 2016, αλλά οι παλαίμαχοι άσοι των "πάντσερ", Μεχμέτ Σολ, Μίχαελ Μπάλακ και Μίκε Χάνκε, κατηγορούν τον Γιόαχιμ Λεβ ότι έχει κάνει την ομάδα πολύ αμυντική.

Η επομένη του προημιτελικού με αντίπαλο την Ιταλία, βρίσκει την εθνική Γερμανίας στα ημιτελικά του Euro 2016 να περιμένει τη Γαλλία ή την Ισλανδία και τον ομοσπονδιακό τεχνικό αυτής, Γιόαχιμ Λεβ, να γίνεται αποδέκτης δριμύτατων κριτικών από παλιούς άσους της ομάδας.

Μεχμέτ Σολ, Μίχαελ Μπάλακ και Μίκε Χάνκε κατηγορούν τον Λεβ ότι έχει κάνει την εθνική Γερμανίας υπερβολικά αμυντική, όπως και ότι προσάρμοσε τη διάταξη και το σύστημα της ομάδας πάνω σε αυτό του Ιταλού συναδέλφου του, Αντόνιο Κόντε.

"Γιατί θέλει ο Λεβ να κάνει την ομάδα να προσαρμόζεται πάντα στον αντίπαλο; Παρέταξε την ομάδα πολύ αμυντική απέναντι στην Ιταλία. Πρέπει, η Γερμανία, πάντα να παίζει με το δικό της στυλ στην επίθεση.

Επίθεση παλαιμάχων Γερμανών στον "αμυντικό" Λεβ
IMAGO/ULMER

Ο Μεχμέτ Σολ πρώην άσος της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας

Ο βοηθός του, Ουρς Ζιγεκντάλερ, θα μπορούσε να είναι στο κρεβάτι του και να μη δίνει συμβουλές στον ομοσπονδιακό τεχνικό. Για να μην βάζει στα κεφάλι του Λεβ ιδέες για παράξενες τακτικές που υποδεικνύουν να προσαρμόζεσαι στον αντίπαλο", υποστήριξε ο Μεχμέτ Σολ.

Στο ίδιο μήκος κύματος εξέπεμψαν και οι δηλώσεις του Μίχαελ Μπάλακ: "Το ματς δεν είχε τίποτα καλό να δεις, ήταν υπερβολικά τακτικό. Ελπίζω στα ημιτελικά η τακτική και το σχήμα του Γιόαχιμ Λεβ να είναι πιο επιθετικά.

Επίθεση παλαιμάχων Γερμανών στον "αμυντικό" Λεβ

Ο Μίχαελ Μπάλακ δουλεύει ως σχολιαστής στη γερμανική τηλεόραση

Αλλά κι ο Μίκε Χάνκε πρώην διεθνής Γερμανός φορ των Σάλκε, Βόλφσμπουργκ, Γκλάντμπαχ κι Ανοβέρου εξαπέλυσε επίθεση στον Γιόαχιμ Λεβ: "Δεν καταλαβαίνω γιατί άλλαξε το σύστημα απέναντι στην Ιταλία, σε σχέση με τα όσα είδαμε στο ματς με τη Σλοβακία. Εξαρτηθήκαμε υπερβολικά από το παιχνίδι των Ιταλών".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ