EURO

Ξέσπασμα Ρονάλντο κατά των Ισλανδών: "Λες και πήραν το Euro!"

Ξέσπασμα Ρονάλντο κατά των Ισλανδών: "Λες και πήραν το Euro!"
© GETTY IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γέλασε ειρωνικά με τον τρόπο που πανηγύρισαν οι Ισλανδοί την ισοπαλία και στις δηλώσεις του, τους τα έχωσε κανονικά για το πώς έπαιξαν. Τι είπε ο Σάντος.

Αλλιώς θα περίμενε την πρεμιέρα της στο Euro η Πορτογαλία. Η άπειρη και θεωρητικά πιο αδύναμη Ισλανδία όμως, δεν ήταν διατεθειμένη να παραδοθεί στις ορέξεις του Κριστιάνο Ρονάλντο και των συμπαικτών του, όρθωσε ανάστημα και απέσπασε το 1-1.

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι Ισλανδοί ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς, αφού πήραν βαθμό απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά και ήταν ο πρώτος τους σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Λογικό, λοιπόν...

Για τον Ρονάλντο όχι, όπως αποδείχτηκε. Πέρα από τις γκριμάτσες που έκανε και τα ειρωνικά του χαμόγελα, βλέποντας τους αντιπάλους του να κραυγάζουν για την επιτυχία τους, ήταν και στις δηλώσεις του αρκετά απαξιωτικός για την Ισλανδία.

"Με τον τρόπο που τους είδα να πανηγυρίζουν, ήταν λες και κατέκτησαν το Euro. Ήταν απίστευτο. Όταν δεν προσπαθούν να παίξουν μπάλα και είναι μόνο άμυνα, άμυνα, άμυνα, κατά τη γνώμη μου αυτό δείχνει κακή νοοτροπία και δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα στο τουρνουά", ανέφερε αρχικά ο "CR7".

Ξέσπασμα Ρονάλντο κατά των Ισλανδών: "Λες και πήραν το Euro!"
© AP

Όσο για την εμφάνιση της ομάδας του, είπε πως η Πορτογαλία έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά οι αντίπαλοι κατέστρεφαν κάθε προσπάθεια για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος αστέρας, ανέφερε πως "σημείωσαν ένα τέρμα και δημιούργησαν άλλες δύο ευκαιρίες σε 90 λεπτά αγώνα. Από 'κει και πέρα, ήταν συνέχεια πίσω και αμύνονταν, αμύνονταν, αμύνονταν.

Τοποθέτησαν ένα λεωφορείο μπροστά στο τέρμα τους και δεν προσπάθησαν καθόλου. Εμείς θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη. Ήταν μια τυχερή νύχτα για τους Ισλανδούς. Είναι λίγο απογοητευτικό για μας, αλλά ήταν η αρχή και δεν ανησυχούμε".

Μάλιστα, ο Ρονάλντο ανέφερε πως "αν δεις την Ισπανία και την Γαλλία που έχουν τις πιο δυνατές ομάδες του τουρνουά, δυσκολεύτηκαν πολύ να νικήσουν τα παιχνίδια τους, οπότε για μας ήταν δύσκολα. Όμως, έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε 100% σίγουροι ότι θα νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι μας".

Ξέσπασμα Ρονάλντο κατά των Ισλανδών: "Λες και πήραν το Euro!"

Εξάλλου, ο Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την απώλεια βαθμών της ομάδας του στην πρεμιέρα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως "γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και έπρεπε να νικήσουμε. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε περισσότερα γκολ.

Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και η Ισλανδία τα κατάφερε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τα λάθη είναι ανθρώπινα. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για μας, όμως ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος και κοιτάζουμε μπροστά".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ