EURO

Εκτός Euro 2016 ο Ρόις!

Εκτός Euro 2016 ο Ρόις!

Ο Γιόαχιμ Λεβ ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία για την τελική φάση του Euro 2016, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Μάρκο Ρόις! "Παρών" για έβδομο στη σειρά μεγάλο τουρνουά ο Ποντόλσκι.

Ο Μάρκο Ρόις συμπληρώνει σήμερα 27 χρόνια ζωής (31/5/1989) όμως δεν θα μπορούσε να περιμένει... χειρότερο δώρο από τον Γιόαχιμ Λεβ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Γερμανίας να κάνει γνωστή την 23άδα που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Γαλλίας για τα τελικά του Euro 2016 και να αφήνει εκτός αποστολής τον μεσοεπιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ!

"Είναι μία πικρή απόφαση για μας και για τον παίκτη που προκαλεί απογοήτευση σε όλους μας. Ο υγιής και σε καλή αγωνιστική κατάσταση Μάρκο Ρόις θα ήταν πολύτιμη μονάδα για μας

Ευχαριστώ αυτούς τους τέσσερις παίκτες, τα πήγαν πολύ καλά στις προπονήσεις, έδωσαν τα πάντα και ελπίζω να αφήσουν στην άκρη την απογοήτευση που έχουν αυτή τη στιγμή. Δεν ήταν μία απόφαση εναντίον τεσσάρων παικτών αλλά μία απόφαση για 23 παίκτες", δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποστολής ο Λεβ, ο οποίος θεωρεί πως ο άσος των Βεστφαλών δεν ειναι ιατρικά έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στη βουβωνική χώρα.

Εκτός Euro 2016 ο Ρόις!

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό το γεγονός πως ο Ρόις είχε χάσει και το Μουντιάλ του 2014 λόγω τραυματισμού (τότε στον αστράγαλο) αν και μετρούσε 5 γκολ και 3 ασίστ σε έξι ματς που είχε λάβει μέρος στα προκριματικά.

Εκτός Euro 2016 ο Ρόις!

Εκτός της τελικής λίστας έμειναν επίσης οι Μπελαραμπί, Μπραντ (αμφότεροι της Μπάγερν Λεβερκούζεν) και Ρούντι (Χόφενχαϊμ) ενώ σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Λούκας Ποντόλσκι (7η σερί μεγάλη διοργάνωση στην οποία παίρνει μέρος με τη φανέλα των "πάντσερ") όσο και ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, παρότι έχει μείνει εκτός δράσης από τις αρχές Μαρτίου λόγω τραυματισμού.

Ιδού η τελική λίστα με τις επιλογές του Λεβ για την πρωταθλήτρια κόσμου:

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Λένο (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Αμυντικοί: Τζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν), Τζόνας Έκτορ (Κολωνία), Χούμελς (Ντόρτμουντ), Χέβεδες (Σάλκε), Μουσταφί (Βαλένθια), Τζαν (Λίβερπουλ), Ρίντιγκερ (Ρόμα)

Μέσοι: Κεντίρα (Γιουβέντους), Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Εζίλ (Άρσεναλ), Ντράξλερ (Βόλφσμπουργκ), Σβάινσταϊγκερ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βάιγκλ (Ντόρτμουντ), Σανέ (Σάλκε), Σέρλε (Βόλφσμπουργκ), Κίμιχ (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Επιθετικοί: Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Γκόμεθ (Μπεσίκτας), Ποντόλσκι (Γαλατάσαραϊ), Γκέτσε (Μπάγερν)

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ