EURO

Εγκώμια Ιορντανέσκου για Εθνική

Εγκώμια Ιορντανέσκου για Εθνική

Ο Άνχελ Ιορντανέσκου μίλησε για την αποψινή (21:45) αναμέτρηση με την Εθνική μας και τόνισε πως παρά τη βαθμολογική κατάσταση, είναι ο πιο σημαντικός αντίπαλος της Ρουμανίας.

Τι και αν η Εθνική μας έχει κάνει πολύ κακή πορεία σε αυτά τα προκριματικά. Ο Άνχελ Ιορντανέσκου σέβεται την γαλανόλευκη, τους παίκτες της και την πορεία της προηγούμενης δεκαετίας, θεωρώντας πως είναι ο πιο σημαντικός αντίπαλος για τη Ρουμανία. Άλλωστε, έχει περάσει και από τον ελληνικό πάγκο, έστω και αν δεν μακροημέρευσε, φεύγοντας ύστερα από επτά ματς.

Ο αντικαταστάτης του Βίκτορ Πιτσούρκα στην τεχνική ηγεσία της Ρουμανίας από τις 26 Οκτωβρίου 2014, ανέφερε για τον αποψινό αγώνα στο Βουκουρέστι, ο οποίος για την ομάδα του είναι ήσσονος σημασίας.

"Αντιμετωπίζουμε τον πιο σημαντικό αντίπαλό μας στον όμιλο, παρά τα όσα λέγονται και τη θέση του στη βαθμολογία. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων ποδοσφαιριστών αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα ήταν παρούσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εμείς δεν ήμασταν εκεί και οι άλλες ομάδες του ομίλου δεν έχουν πάει ποτέ. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη και δώρα στον αντίπαλο. Σημασία έχει ότι η εθνική μας ομάδα παρά τις απουσίες που έχει σε κάθε παιχνίδι, κάνει ένα ταξίδι που μας έχει φέρει πιο κοντά στη πρόκριση.

Είναι καλό που έχουμε δεχθεί μόνο ένα γκολ, αλλά για μένα οι αριθμοί δεν παίζουν μπάλα, οι αριθμοί κερδίζονται", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής των αποψινών μας αντιπάλων.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ