EURO

Δεν βλέπουν Ιταλία-Ισπανία Βίκτορ και Στραματσόνι

Δεν βλέπουν Ιταλία-Ισπανία Βίκτορ και Στραματσόνι

Ο μοναδικός Ιταλός κι ο μοναδικός Ισπανός τεχνικός που εργάζονται στη SuperLeague, Αντρέα Στραματσόνι και Βίκτορ Σάντσεθ αντίστοιχα, δεν θα δουν το ματς εθνικών τους ομάδων για τους "16" του Euro 2016.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, κι ο ομόλογός του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, είναι ο μοναδικός Ιταλός κι ο μοναδικός Ισπανός προπονητής που εργάζονται στη SuperLeague. Μπορεί να ήθελαν να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την αναμέτρηση των εθνικών ομάδων των χωρών τους για τη φάση των "16" του Euro 2016, αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

Ο νέος τεχνικός των "ερυθρολεύκων" θα έχει ματς, την ώρα που η "ρόχα" θα κυνηγά το εισιτήριο των προημιτελικών της διοργάνωσης. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία, με αντίπαλο τη Χορν, την ίδια ώρα - μάλιστα - που ξεκινά το Ιταλία - Ισπανία.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, στις 18:30 στο Κορωπί, όπως ήταν εξ' αρχής προγραμματισμένο. Αν ήθελε, θα μπορούσε να έχει αλλάξει την ώρα της πρώτης συγκέντρωσης των "πρασίνων" (πρωινή) λόγω του ματς της "σκουάντρα ατζούρα", αλλά τελικά δεν θέλησε να το κάνει. Ισως, πάντως, παίκτες και προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού να... προλάβουν να παρακολουθήσουν μέρος του β΄ημιχρόνου, δεδομένου ότι δεν έχει προγραμματιστεί προπόνηση.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ