EURO

"Δεν έχετε τα αρχ@@@@@" του Τζάτζα"

"Δεν έχετε τα αρχ@@@@@" του Τζάτζα"

Ο Σιμόνε Τζάτζα βάλλεται πανταχόθεν μετά το χαμένο πέναλτι με τη Γερμανία και η σύντροφός του Κιάρα Μπιάζι "ξέσπασε" κατά των επικριτών του μέσω των social media. Διαβάστε το story.

Έχουν περάσει ήδη 24ωρα και όμως ο Σιμόνε Τζάτζα δεν λέει να... ησυχάσει, με αρκετούς οπαδούς της Ιταλίας να μην του έχουν συγχωρέσει το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Γερμανία αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να νικήσει τον Νόιερ από την άσπρη βούλα.

Διαβάστε το κείμενο του Larry για την Lady Τζάτζα, Κιάρα Μπιάζι.

Όλη αυτή η πολεμική εις βάρος του έφερε όμως και την θυελλώδη αντίδραση της συντρόφου του άσου της Γιουβέντους, με την Κιάρα Μπιάζι να απαντάει σε αρκετούς υβριστές του Τζάτζα μέσω Instagram.

"Είσαι ένας μεγάλος αγνώμονας. Δεν ξέρω πώς σε λένε, δεν ξέρω τι έχεις κάνει στη ζωή σου αλλά σε κρίνω όπως κάνεις εσύ και με τον Σιμονε. Σίγουρα εσύ στη ζωή σου δεν έχεις κάνει ποτέ λάθος, σίγουρα εσύ θα έχεις ευστοχήσει ακόμα και καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού σου;

"Δεν έχετε τα αρχ@@@@@" του Τζάτζα"

Την ημέρα που θα έχεις το 1/10 από τις μπάλες και την ταπεινότητα του Σιμόνε, ίσως να μπορέσεις να χαρακτηριστείς άνδρας... Συνήθως χτυπάει με αυτό τον τρόπο τα πέναλτι και κλήθηκε να το κάνει επειδή συνήθως είναι εύστοχος.

Είμαστε άνθρωποι, όχι σούπερ-ήρωες, όχι ρομπότ. Και έκανε λάθος", σχολίασε απευθυνόμενη σε κάποιον υβριστή του Τζάτζα η Ιταλίδα μοντέλο και μπλόγκερ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απάντησε και σε μερικούς ακόμα θέλοντας να υπερασπιστεί τον αγαπημένο της.

Viva La Revolución: Τα επαναστατικά σχέδια των footshirts για τους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τζάτζα: "Απέτυχα, συγγνώμη"
Η νέα παρωδία για τον Τζάτζα ξεπερνά όλες τις άλλες!
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ