EURO

"Ασπίδα" προστασίας Σάντος σε Ρονάλντο

"Ασπίδα" προστασίας Σάντος σε Ρονάλντο

Ο Φερνάντο Σάντος στηρίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο παρά το γεγονός ότι όλοι "πυροβολούν" τον "CR7" αυτές τις ημέρες. Δείτε τι είπε ο Πορτογάλος κόουτς για τον ποδοσφαιριστή του.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να έχασε πέναλτι και ένα κάρο ευκαιρίες στον αγώνα με την Αυστρία, εντούτοις ο Φερνάντο Σάντος δεν πρόκειται να σταματήσει να πιστεύει και να στηρίζει τον ποδοσφαιριστή του, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε "κακό φεγγάρι".

Ο άλλοτε κόουτς της Εθνικής μας, σχολίασε πως αν η ομάδα του πάρει πέναλτι στα επόμενα παιχνίδια, ο Ρονάλντο θα αναλάβει κανονικά την εκτέλεση και μάλιστα είναι σίγουρος πως θα το βάλει.

"Εφόσον πάρουμε κάποιο πέναλτι στο επόμενο παιχνίδι μας, θα το εκτελέσει κανονικά ο Κριστιάνο και θα ευστοχήσει. Πετυχαίνει συνέχεια γκολ, είναι νικητής και πάντα αντιδρά σωστά, όταν κάνει ένα λάθος. Αυτό περιμένουμε από εκείνον.

Ο Κριστιάνο πάντα θέλει να εκτελεί τα φάουλ και ανέκαθεν αναλάμβανε τις εκτελέσεις. Αν ο Γκερέιρο δεν είχε σκοράρει σε φιλικό με φάουλ, δεν θα γινόταν τώρα αυτή η συζήτηση. Παίξαμε πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια συμπεριφορά. Κάναμε την Αυστρία να μοιάζει με μικρή ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Σάντος.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ