EURO

Αποθέωση στην Ισλανδία

Αποθέωση στην Ισλανδία

Χιλιάδες φίλοι του ποδοσφαίρου υποδέχτηκαν στο Ρέικιαβικ την εθνική Ισλανδίας που έφτασε στα προημιτελικά του Euro 2016. Αποθέωση και απολαυστικό "Viking war chant" (videos)

Ημέρα γιορτής η 4η Ιουλίου στην Ισλανδία, καθώς επέστρεψε στην πατρίδα η αποστολή της εθνικής Ισλανδίας, έπειτα από την εξαιρετική και φυσικά ιστορική πορεία στο Euro 2016, η οποία διεκόπη στα προημιτελικά από την Γαλλία.

Χιλιάδες Ισλανδοί πολίτες υποδέχτηκαν την αποστολή, η οποία φυσικά γνώρισε την αποθέωση. Από το αεροδρόμιο (αψίδα θριάμβου με νερό φυσικά στο αεροπλάνο) η αποστολή πήγε κεντρικά στο Ρέικιαβικ, στην περιοχή Arnarhóll, μπροστά στο λιμάνι, από σε ειδική σκηνή έγινε παρουσίαση των παικτών.

Έγινε φυσικά και το ιστορικότερο "Viking war chant", το πολεμικό άσμα των Βίκινγκς δηλαδή, το οποίο βλέπαμε στην εξέδρα από τους Ισλανδούς σε κάθε ματς τους στο Euro.

Απολαύστε το...

Εν συνεχεία έγινε παρέλαση με ανοικτό λεωφορείο στην πόλη, ενώ πρέπει να ξεκαθαριστεί εκεί δεν ήταν η... μισή Ισλανδία, ούτε το 1/4 κτλ. Ήταν 10.000 φίλαθλοι, ίσως 11.000, με την χώρα να έχει πληθυσμό 332.529 κατοίκους.

Αποθέωση στην Ισλανδία
Αποθέωση στην Ισλανδία
Αποθέωση στην Ισλανδία

Δείτε το video με όλη την γιορτή στην Ισλανδία...

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ