EURO

Απίστευτη έκρηξη Ρονάλντο, πέταξε μικρόφωνο δημοσιογράφου σε λίμνη!

Απίστευτη έκρηξη Ρονάλντο, πέταξε μικρόφωνο δημοσιογράφου σε λίμνη!

Απίστευτο περιστατικό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εξερράγη με δημοσιογράφο κατά την διάρκεια βόλτας του, αφού του άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια και το πέταξε σε μια λίμνη (VIDEO).

Πολλά νεύρα έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τα φανερώνει σε κάθε ευκαιρία. Ο Πορτογάλος αστέρας, ίσως λόγω της τεράστιας πίεσης που του ασκείται για τη μη παραγωγικότητά του στα δυο πρώτα παιχνίδια του Euro 2016, έχει πολύ έντονα ξεσπάσματα. Αυτή την φορά, ο Πορτογάλος τα έβαλε με δημοσιογράφο και βγήκε εκτός εαυτού...

Όπως αναφέρει η Marca, ήταν πρωταγωνιστής σε ένα περιστατικό με δημοσιογράφο της πορτογαλικής " Correio da Manhã" κατά την διάρκεια μιας βόλτας με την εθνική ομάδα πριν την αναμέτρηση με την Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, όπου θα κριθεί το μέλλον των Ιβήρων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται στον Τύπο να μιλάει με τους παίκτες κατά την διάρκεια της χαλάρωσης πριν τους αγώνες, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος πλησίασε τον "CR7" και του έκανε την εξής ερώτηση: "Ρονάλντο, είσαι έτοιμος για την αναμέτρηση σήμερα;".

Ο Κριστιάνο δεν πήρε καθόλου καλά την παρουσία του, του άρπαξε το μικρόφωνο και το πέταξε σε μια λίμνη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος πρωταγωνιστεί σε συμβάν με την συγκεκριμένη εφημερίδα. Ο αστέρας της Πορτογαλίας, δεν απάντησε σε ερωτήσεις που του απηύθυνε το συγκεκριμένο Μέσο σχετικά με την ιδιωτική του ζωή και την οικογένειά του...

Γι αυτό λένε και τα footshirts...There is only one Ronaldo

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ