EURO

"Αν δεν βυζαίνει αυτός, μπορεί να παίξει"

"Αν δεν βυζαίνει αυτός, μπορεί να παίξει"

Ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βοηθός προπονητή στην Ιρλανδία, Ρόι Κιν, σχολίασε τη συμμετοχή του Ιρλανδού επιθετικού, Ρόμπι Κιν στο παιχνίδι με τη Γερμανία.

Ο Ρόι Κιν, πέραν των αγωνιστικών ικανοτήτων του, έγινε γνωστός για τις ατάκες που έλεγε κατά καιρούς, την περίοδο που αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Απέτυχες να προετοιμαστείς; Προετοιμάσου να αποτύχεις", "Πριν το ματς λένε όλα αυτά για αντί-ρατσισμό και αντί-μπούλινγκ. Καλό θα ήταν να πουν και κάτι για αντί-καταδύσεις" και δεκάδες άλλες φράσεις, που τον έχουν τοποθετήσει στο πάνθεον των πιο ευφυών παικτών!

Αυτή τη φορά, στο... στόχαστρο του (με την καλή έννοια) μπήκε ο Ρόμπι Κιν, ο οποίος απουσίασε από τις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας τη Δευτέρα (5/10) και την Τρίτης (6/10), επειδή η γυναίκα του γέννησε το δεύτερο παιδί της και αυτός ήταν στο μαιευτήριο.

Στη media day της Εθνικής ομάδας, οι Ιρλανδοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ρόι Κιν, ο οποίος εργάζεται ως βοηθός προπονητή, εάν ο Ρόμπι Κιν θα παίξει το Σάββατο στο παιχνίδι με τη Γερμανία, και εκείνος τους απάντησε αποστομωτικά!

"Εννοείται ότι θα παίξει. Γιατί να μην παίξει; Δεν γέννησε αυτός το παιδί. Εκτός και αν το βυζαίνει αυτός (σ.σ. το παιδί), είναι εντάξει" σχολίασε με ελαφρά δόση ειρωνείας ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ