EURO

Τζόρβας: "Μακάρι να κατακτήσουμε το Euro"

Τζόρβας: "Μακάρι να κατακτήσουμε το Euro"
INTIME SPORTS

Την επιθυμία του να ζήσει με την Εθνική ομάδα ανάλογες στιγμές με την ομάδα που θριάμβευσε το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, εξέφρασε ο Αλέξης Τζόρβας.

"Θεωρώ, πιστεύω, ευελπιστώ, εύχομαι τα πάντα. Μακάρι ο Θεός να μας χαρίσει, σε μας που δεν ήμασταν στην ομάδα το 2004 και ζήσαμε την επιτυχία με έναν διαφορετικό τρόπο, ό,τι καλύτερο.

Θέλω να πιστεύω πως θα μας δοθεί η ευκαιρία να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μακάρι να το κατακτήσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας της Παλέρμο σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας όπου και προετοιμάζεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενόψει της έναρξης του Euro 2012.

Ερωτηθείς δε για το πόσο κρίσιμο θεωρεί το παιχνίδι της πρεμιέρας (8/6) απέναντι στην συνδιοργανώτρια Πολωνία, ο Έλληνας κίπερ δήλωσε:

"Δεν θεωρείται κρίσιμο μόνο από το Τύπο, αλλά και από μας, τους ίδιους και απ’όλους. Η ιστορία έχει δείξει ότι η αρχή είναι τα πάντα σε αυτές τις διοργανώσεις.

Αν η ομάδα ξεκινήσει με νίκη κόντρα στην Πολωνία, θα μπουν πολύ γερές βάσεις για τη συνέχεια. Σαφέστατα είναι πάρα πολύ σημαντικό ματς.

Είναι πολύ δυνατό να ξεκινάς με τη διοργανώτρια και να την κερδίζεις για την ψυχολογία σου. Νομίζω ότι είναι το παν. Η αρχή είναι πάντα το παν".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ