EURO

Το Sport24.gr στο "Euro 2012 Experts' Network" της Guardian

Το Sport24.gr στο "Euro 2012 Experts' Network" της Guardian

Το Sport24.gr συμμετέχει αποκλειστικά στο EURO 2012: THE EXPERTS’ NETWORK υπό τη διοργάνωση της Guardian, με τη συμμετοχή μερικών από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά ΜΜΕ

Το αγαπημένο σας μέσο ανακοινώνει την αποκλειστική του συμμετοχή στο Euro 2012: "the Experts’ Network", το οποίο τελεί υπό την διοργάνωση της Βρετανικής Guardian και θα σας προσφέρει σε όλη τη διάρκεια του Euro 2012 αποκλειστικές ειδήσεις, δηλώσεις καθώς και μια διαφορετική προσέγγιση της διοργάνωσης.

Μαζί με άλλα 15 ευρωπαϊκά αθλητικά ειδησεογραφικά Μέσα - ανάμεσα τους η La Stampa, El Pais, η Maisfutebol, η So Foot, οι Irish Times και βεβαίως η Guardian - το Sport24.gr συμμετέχει ως αποκλειστικός συνεργάτης του Euro 2012 Network για την Ελλάδα.

Επιπλέον, το Sport24.gr θα τροφοδοτεί το δίκτυο με καθημερινή ειδησεογραφία για την ομάδα της Εθνικής Ελλάδας, μέσα από συνεντεύξεις, αφιερώματα, φωτογραφίες, βίντεο και αποκλειστικές ειδήσεις. Παράλληλα στην ενότητα Euro 2012 του Sport24.gr θα φιλοξενείται το αποκλειστικό περιεχόμενο που παράγουν και τα 16 Μέσα του “Euro 2012 Network” με ειδήσεις και multimedia υλικό για την ομάδα της χώρας τους.

Η αρχή γίνεται με μια διαφορετική παρουσίαση των 16 φιναλίστ, που περιστρέφεται γύρω από τα πρόσωπα και περισσότερο γύρω από τις ενδιαφέρουσες ιστορίες και λιγότερα από τα εκεί που δείχνουν οι προβολείς.

Τις επόμενες ημέρες θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε για τον "ταλαιπωρημένο" Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, το "ρατσιστικό" παρελθόν του Τέοντορ Γκέμπρε Σελασί και πολλές άλλες ιστορίες.

Δείτε χαρακτηριστικά την ιστορία του Φάνη Γκέκα , την τακτική ανάλυση της ελληνικής ομάδας και τα μυστικά των παικτών , όπως την έγραψε ο Σταύρος Δρακουλαράκος με τη συνδρομή του Ηλία Ευταξία.

Αναλυτικά τα μέλη του Euro 2012 Expert's Network

Α' Όμιλος

Πολωνία: Futbolnet.pl (Μάτσιεϊ Σλομίνσκι)

Ρωσία: Sports.ru (Ιβάν Καλάσνικοφ)

Ελλάδα: Σταύρος Δρακουλαράκος και Ηλίας Ευταξίας

Τσεχία: Sport (Μίκαλ Πετράκ)

B' Όμιλος

Γερμανία: 11Freunde (Τιμ Γιούργκενς και Κρίστοφ Μπίρμαν)

Δανία: Jyllands-Posten (Τρολς Χένρικσεν)

Ολλανδία: Algemeen Dagblad (Έντγουιν Ουίνκελς και Κρις βαν Νιγνάτεν)

Πορτογαλία: Maisfutebol (Βίκτορ Χιούγκο)

Γ' Όμιλος

Ιταλία: La Stampa (Μάρκο Ανσάλντο)

Ισπανία: El Pais (Τζόρντι Κισάνο)

Ιρλανδία: Irish Times (Κιθ Ντούγκαν και Έμετ Μαλόουν)

Κροατία: Tportal.hr (Αλεξάνταρ Χόλιγκα)

Δ' Όμιλος

Σουηδία: Fotbollskanalen.se (Όλοφ Λούντχ)

Αγγλία: Guardian (Λουίζ Τέιλορ)

Γαλλία: So Foot (Στεφάν Ρεζί)

Ουκρανία: Football.ua (Ιγκόρ Μπόϊκο, Αλεξέι Ιβάνοφ, Γιούρι Σεβτσένκο)

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ