EURO

Η πτήση των πρωταθλητών και το "σόου" του Ρέινα (video)

La Selección española a su llegada a Barajas como campeona de Europa. En la foto, Casillas, con el trofeo junto a Del Bosque y Villar.

Spanish national team arrive to Barajas. In the picture, Casillas poses with the trophy, Del Bosque and Villar.
La Selección española a su llegada a Barajas como campeona de Europa. En la foto, Casillas, con el trofeo junto a Del Bosque y Villar. Spanish national team arrive to Barajas. In the picture, Casillas poses with the trophy, Del Bosque and Villar. ANGEL RIVERO

Οι "ήρωες του Κιέβου" επέστρεψαν στην Ισπανία και ο Κασίγιας τόνισε ότι ήρθε η ώρα να απολαύσουν αυτές τις στιγμές μαζί με τον κόσμο της "φούρια ρόχα". Τι δήλωσαν επίσης οι Τσάμπι Αλόνσο και Φάμπρεγκας.

Η αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ισπανίας έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο "Μπαράχας" της Μαδρίτης (στο αεροπλάνο της Ιμπέρια υπήρχε γραμμένη η φράση "Υπερήφανοι για την Εθνική μας") και ο Ίκερ Κασίγιας έδωσε από νωρίς το σύνθημα για... πανηγυρισμούς.

"Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου για δεύτερη σερί φορά ήταν δύσκολο επίτευγμα, τώρα όμως έχει έρθει η ώρα για να το απολαύσουμε με τον κόσμο.

Δείτε την κορύφωση του ισπανικού πάρτι στην Plaza de Cibeles, με δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους της "φούρια ρόχα" να αποθεώνουν τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και τους παίκτες του.

Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την επιτυχία. Είμαστε ευτυχισμένοι επειδή το ζήσαμε με έναν ξεχωριστό τρόπο και το χάρηκε και ο κόσμος.

Είμαι ήρεμος και τώρα περιμένω να το απολαύσουμε με τους οπαδούς μας", τόνισε ο αρχηγός της Ισπανίας, την ώρα που ο συμπαίκτης του στη Ρεάλ, Τσάμπι Αλόνσο, δήλωνε ευχαριστημένος για την παρουσία 10 Ισπανών στη λίστα με τους 23 καλύτερους του Euro που ανακοίνωσε η UEFA "αν και θα μπορούσαν να ήταν περισσότεροι".

La Selección española a su llegada a Barajas como campeona de Europa.

Spanish national team arrive to Barajas.
La Selección española a su llegada a Barajas como campeona de Europa. Spanish national team arrive to Barajas. ANGEL RIVERO

"Υπερήφανοι για την Εθνική μας", γράφει το αεροπλάνο τις Ιμπέρια, με το οποίο επέστρεψε από Ουκρανία η αποστολή της Ισπανίας

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας παραπονέθηκε αρχικά πως ήταν λίγο κουρασμένος καθώς δεν κοιμήθηκε πολλή ώρα στο αεροπλάνο, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που έγινε. Όλοι οι παίκτες ήταν φανταστικοί, θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά".

Να σημειωθεί ότι το πάρτι των Ισπανών παικτών με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων της "φούρια ρόχα" έχει δοθεί για τις 20:00 (τοπική ώρα) στην Πλατεία της Κυβέλης.

Ρέινα ο... αεροσυνοδός

Φυσικά, σε μία πτήση που ακολουθεί μίας τόσο μεγάλης επιτυχίας δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα... ευτράπελα, με τους παίκτες να "βγάζουν" τον χαλαρό εαυτό τους.

Τρανό παράδειγμα ο Πέπε Ρέινα, με τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ (και γνωστό "πειραχτήρι" στην ισπανική αποστολή) να δίνει απίστευτο σόου μπρόστα στους συμπαίκτες του υποδυόμενος τον... αεροσυνοδό. Απολαύστε τον!

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ