EURO

Τα γρηγορότερα γκολ στο EURO

Τα γρηγορότερα γκολ στο EURO
Κιριτσένκο INTIME SPORTS

Με αφορμή το γκολ του Μάριο Μάτζουκιτς στο 3ο λεπτό του αγώνα της Ιρλανδίας με την Κροατία, το Sport24.gr θυμάται τα γρηγορότερα τέρματα σε EURO (videos)

Το παιχνίδι της Ιρλανδίας με την Κροατία ήταν αρκετά εντυπωσιακό, με πολλά γκολ, παράπονα από τον διαιτητή, κι ένα τέρμα που έγραψε ιστορία.

Το 1-0 της Κροατίας έμελλε να γίνει το 6ο γρηγορότερο τέρμα στη ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, κι εμείς με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός θυμηθήκαμε τα πέντε πρώτα!

Όλο το Euro εκπομπή! - Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας".

1) Ντιμίτρι Κιριτσένκο (Ελλάδα-Ρωσία: 1-2)

Το γρηγορότερο γκολ, λοιπόν, στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν το 2004 με αντίπαλο την Ελλάδα! Μάλιστα στο συγκεκριμένο ματς παίχτηκε η πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ στη συνέχεια η Ελλάδα κατέκτησε το τρόπαιο.

Γούρικο λοιπόν...

Χρόνος: 1 λεπτό και 7 δευτερόλεπτα

2) Σερτζέι Αλίνικοφ (Αγγλία-Σοβιετική Ένωση: 1-3)

Ταξιδεύουμε στο EURO 1988 και τους "4" της διοργάνωσης. Ο Αλίνικοφ με το καλημέρα της αναμέτρησης έδειξε ποιος είναι το αφεντικό.

Χρόνος: 2 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα

3) Άλαν Σίρερ (Γερμανία-Αγγλία: 1-1 πεν.6-5)

Ο σπουδαίος σκόρερ της Αγγλίας άνοιξε αμέσως το σκορ στους "4" της διοργάνωσης του EURO 1996, όμως τα λιοντάρια στάθηκαν άτυχα, αφού αποκλείστηκαν στα πέναλτι.

Χρόνος: 2 λεπτά κι 14 δευτερόλεπτα

4) Μάικλ Όουεν (Πορτογαλία-Αγγλία: 2-2 πεν.6-5)

Πάλι η Αγγλία στην κατηγορία μας, η μοναδική ομάδα που είναι στην κατηγορία τρεις φορές, όμως και πάλι δεν πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αφού ηττήθηκε στα πέναλτι το 2004.

Χρόνος: 2 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα

5) Χρίστο Στόιτσκοφ (Βουλγαρία-Ρουμανία: 1-0)

Άλλος ένας σπουδαίος φορ της δεκαετίας του '90, αυτή τη φορά στο EURO 1996, το οποίο είχε δυο από τα γρηγορότερα τέρματα στην πρώτη 5αδα.

Στους ομίλους η Βουλγαρία νίκησε την Ρουμανία, όμως αυτό που έμεινε από το ματς είναι τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων.

Χρόνος: 2 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα

"Όλο το Euro εκπομπή! - Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ