EURO

Σμούντα: "Θα ήταν χειρότερα αν χάναμε"

Σμούντα: "Θα ήταν χειρότερα αν χάναμε"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος που η Πολωνία δεν ηττήθηκε από την Ελλάδα, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Φράντισεκ Σμούντα. Παράλαβε το βραβείο του MVP o Λεβαντόβσκι

Αποστολή στην Πολωνία: Παναγιώτης Χαραλάμπους

Η Πολωνία στην πρεμιέρα της στο Euro 2012 δεν κατάφερε να νικήσει την Ελλάδα, αλλά είναι και ευχαριστημένη που δεν ηττήθηκε σύμφωνα με τον Φράντισεκ Σμούντα.

Ο τεχνικός της συνδιοργανώτριας στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της πρεμιέρας τόνισε πως το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν είναι και το χειρότερο.

Μεταξύ άλλων ο Φράντισεκ Σμούντα είπε:

Τι είπε στους παίκτες μετά το ματς: " Έδωσα συγχαρητήρια σε όλους για την απόδοσή τους. Προχωράμε θα ήταν χειρότερα αν είχαμε χάσει. Το 1-1 δεν είναι ότι χειρότερο και δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά στους αγώνες που ακολουθούν".

Για την φυσική κατάσταση: " Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά η πίεση ήταν πολύ μεγάλη, δεν είχαμε συμμετοχές όπως οι Έλληνες, οπότε είμαστε απλά στην αρχή. Ο στόχο να προκριθούμε μπορεί να επιτευχθεί".

Για την προετοιμασία στα πέναλτι: " Προπονηθήκαμε πάρα πολύ σε όλα τα σημεία και κυρίως στα πέναλτι. Ο Τίτον στις ομάδες που έχει παίξει ήταν πολύ καλός στα πέναλτι".

Τι συνέβη στο ημίχρονο, είχατε 11 παίκτες, μήπως δεν άντεξαν στην πίεση: " Νομίζω πως πρέπει να ρωτήσετε τον Στσέσνι για την αποβολή. Γυρίζαμε την μπάλα πίσω και οι Έλληνες είδαν ότι θέλαμε να διατηρήσουμε το 1-0 και ανέβηκαν ψηλά δεν είχαν τίποτα να χάσουν και σημείωσαν το γκολ".

Για το αν θα φέρει κι άλλη ισοπαλία η Πολωνία στα επόμενα ματς: " Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε τώρα υποθέσεις. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα".

Παρέλαβε το βραβείο ο Λεβαντόβσκι

Πριν την συνέντευξη Τύπου του Σμούντα ο Λεβαντόβσκι παρέλαβε το βραβείο του MVP του αγώνα της Πολωνίας με την Ελλάδα.

Στις δηλώσεις του για τον αγώνα μεταξύ άλλων τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτό το βραβείο, από την άλλη θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Οι Έλληνες σκόραραν είχαμε και εμείς ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά ήρθαμε 1-1. Στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα".

Για το γκολ που σημείωσε είπε: " Ήταν μια ιδιαίτερη κατάσταση είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω ένα τέρμα στην αρχή της διοργάνωσης".

" Όλο το Euro εκπομπή! - Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ