EURO

"Ο Σαμαράς βάζει βερνίκι στα μαλλιά"!

"Ο Σαμαράς βάζει βερνίκι στα μαλλιά"!
INTIME SPORTS

Η γερμανική "Bild" έβαλε στο στόχαστρό της τον Γιώργο Σαμαρά, αναφέροντας σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο Έλληνας άσος χρησιμοποιεί γυαλιστικό παπουτσιών για... κρέμα μαλλιών! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά το δημοσίευμα για τους "φτωχούς Έλληνες" αλλά και το video με τον Γιώργο Καραγκούνη που μιμείται... Ρόμπερτ Ντε Νίρο , οι Γερμανοί εξαπολύουν νέα "επίθεση αγάπης" πριν από τον μεγάλο προημιτελικό της Παρασκευής με αντίπαλο την Εθνική μας ομάδα.

Στόχος αυτή τη φορά έγινε ο Γιώργος Σαμαράς, με την γερμανική εφημερίδα "Bild" να φιλοξενεί στην ηλεκτρονική της μορφή θέμα για τον Έλληνα επιθετικό και τα μαλλιά του!

"Ο Σαμαράς βάζει βερνίκι στα μαλλιά"!

Η "Bild' ασχολείται με τα... μαλλιά του Γιώργου Σαμαρά

"Ο 27χρονος επιθετικός της Σέλτικ, Γιώργος Σαμαράς, δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες, αλλά και ένας από τους πιο αυθεντικούς!

Ο ύψους 1,92μ. Έλληνας βάζει πριν από κάθε παιχνίδι στα μαλλιά του βερνίκι με το οποίο γυαλίζουν τα παπούτσια", αναφέρει χαρακτηριστικά, με το κείμενο να καταλήγει με μία δήλωση του παίκτη ενόψει του ματς της "γαλανόλευκης" κόντρα στα "πάντσερ".

"Θα είναι όνειρο να νικήσουμε τη Γερμανία. Δεν παίζουμε για μας αλλά για 11.000.000 Έλληνες".

Διαβάστε για το απίστευτο ρεκόρ του Γιώργου Καραγκούνη στην ιστορία των Euros αλλά και όλα τα ενδιαφέροντα νούμερα που προκύπτουν μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ