EURO

Ο Καραγκούνης μιμείται... Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

Ο Καραγκούνης μιμείται... Ρόμπερτ Ντε Νίρο!
INTIME SPORTS

Γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός "έσταξε φαρμάκι" κατά της Εθνικής Ελλάδας, παρουσιάζοντας ένα video στο οποίο ο Γιώργος Καραγκούνης μιμείται σε γκριμάτσες τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο! Δείτε το.

Απέχουν κάτι παραπάνω από τρία 24ωρα για τον μεγάλο προημιτελικό της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2012 κόντρα στην πανίσχυρη Γερμανία, παρόλα αυτά τα "επιθετικά" ρεπορτάζ από πλευράς Γερμανών έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο γερμανικός Τύπος έκανε την αρχή αν κρίνουμε από τα σκληρά δημοσιεύματα της Bild και της Hamburger morgenpost με στόχο την Ελλάδα, όμως φαίνεται πως ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός είναι άγνωστη λέξη ακόμα και για την γερμανική τηλεόραση.

Διαβάστα τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Εθνικής Γερμανίας και τι δήλωσαν για το ματς με την Ελλάδα οι Γιόαχιμ Λεβ και Χόλγκερ Μπάντστουμπερ.

Τουλάχιστον για το γερμανικό κανάλι "ARD", το οποίο έφτιαξε ένα video διάρκειας 26 δευτερολέπτων με πρωταγωνιστή τον... Γιώργο Καραγκούνη και σχετικό τίτλο "Καραγκούνης ο ηθοποιός".

Πέρα από τον "Τυπάρα" συμμετέχει όμως στο video και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, με το εν λόγω μέσο να παρομοιάζει αντιδράσεις του αρχηγού της Εθνικής στο ματς με τη Ρωσία (μετά από την κάρτα που του έδωσε ο διαιτητής για "θέατρο" στερώντας του το δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στα "πάντσερ") και να τις παρομοιάζει με γκριμάτσες του σταρ του Χόλιγουντ από την διάσημη ταινία "Ανάλυσέ το"!

Το "ARD" δεν περιορίστηκε όμως μόνο στα "καρφιά" για τον 35χρονο άσο αλλά "έχυσε δηλητήριο" και για τους Έλληνες που έχουν ταξιδέψει στην Πολωνία -για να υποστηρίξουν την "γαλανόλευκη"-, λέγοντας πως αντί να βρίσκονται στη χώρα τους που υποφέρει προτίμησαν τη διασκέδαση εκτός συνόρων!

"Όλο το Euro εκπομπή! - Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ