EURO

Κετσπάγια: "Δεν μπορεί να προβλέψεις τίποτα με την Ελλάδα"

Κετσπάγια: "Δεν μπορεί να προβλέψεις τίποτα με την Ελλάδα"

Διαβάστε που απέδωσε την ήττα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Τι είπε για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και την πορεία της Ελλάδας στην τελική φάση του Euro.

Στο γεγονός ότι έμεινα η ομάδα του με 10 παίκτες στάθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την λήξη του αγώνα με την Εθνικη: « Σίγουρα αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ήττα αλλά μείναμε με δέκα παίκτες. Έντεκα εναντίον έντεκα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη.

Αλλά όταν είσαι μικρότερη ομάδα κόντρα σε αυτές τις πιο μεγάλες χρειάζεται και λίγη τύχη. Αυτή η ομάδα έχει ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και δεν είναι τυχαία η πορεία της σε έναν όμιλο που φαβορί αρχικά ήταν η Κροατία»

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες για εκδίκηση που ζητούσε από τον τρόπο που τον έδιωξαν από τον Ολυμπιακό: « Εμένα με νοιάζει η ομάδα μου. Ούτε η ΑΕΚ ούτε ο Ολυμπιακός. Στην Ελλάδα έχω πολλούς φίλους αλλά και πολλούς εχθρούς.

Υπάρχουν κάποιοι που δημιουργούν καταστάσεις αυτό το διάστημα. Εξάλλου δεν είναι τυχαία η κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα σήμερα, όλοι έχουν βάλει το χέρι τους. Ωστόσο εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα στο εξής».

Τέλος απάντησε και σε ερώτηση για το πώς βλέπει την πορεία της Ελλάδας στα τελικά του Euro 2012: « Αυτή η ομάδα είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και όχι. Δεν μπορεί να προβλέψεις τίποτα με την Ελλάδα. Πάντως της εύχομαι καλή επιτυχία».

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ