EURO

Η Γαλλίδα πορνοστάρ ψήφισε Ισπανία!

Η Γαλλίδα πορνοστάρ ψήφισε Ισπανία!

Η Βιρτζίνια Καπρίς έμεινε πιστή στις... συνήθειές της από το ξεκίνημα του Euro και γνωστοποίησε μέσω Twitter την εκτίμησή της για τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Φυσικά με το δικό της σέξι τρόπο (pic)!

Η Γαλλίδα πορνοστάρ απέκτησε απείρως περισσότερους φίλους στο Twitter από τότε που άρχισε να προβλέπει αποτελέσματα αγώνων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ζωγραφίζοντας το σκορ στα στήθη της και ποστάροντας την "πικάντικη" φωτογραφία στο λογαριασμό της, και φυσικά δεν θα μπορούσε να απέχει στη σημαντικότερη στιγμή της διοργάνωσης.

Μπορεί να πέτυχε μόνο κατά το ήμισυ το ζευγάρι του μεγάλου τελικού (είχε προβλέψει πως θα είναι το Γερμανία-Ισπανία), όμως αυτό δεν την πτόησε καθόλου και έτσι λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου γνωστοποίησε την εκτίμησή της.

Παρακολουθείστε το βράδυ της Κυριακής την τελευταία ζωντανή εκπομπή του Sport24.gr για το Euro. Συντονιστείτε και στείλτε τις ερωτήσεις σας. Τo Live Web TV θα ξεκινήσει μετά το τέλος του Ισπανία-Ιταλία.

Σύμφωνα λοιπόν με την πασίγνωστη πορνοστάρ αυτή θα είναι η Ισπανία, με τη θεμελιώδη διαφορά ωστόσο σε σύγκριση με τις προηγούμενες μαντεψιές της να είναι πως τώρα δεν έγραψε σκορ!

Αντίθετα, υποστήριξε πως ο αγώνας θα είναι ισόπαλος στο 90λεπτο και η "φούρια ρόχα" θα πάρει το τρόπαιο με δραματικό τρόπο, είτε στην παράταση είτε στα πέναλτι (δεν προχώρησε βλέπετε σε κάποια διευκρίνιση).

Το αν θα την δικαιώσουν οι παίκτες του Ντελ Μπόσκε και θα γράψουν ιστορία με τρία σερί τρόπαια σε μεγάλες διοργανώσεις (Euro 2008 & 2012, Μουντιάλ 2010), θα το ξέρουμε είτε λίγο πριν είτε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής...

Δείτε τις "hot" προβλέψεις της Βιρτζίνια Καπρίς για το Γερμανία-Ελλάδα , Ισπανία-Γαλλία και Αγγλία-Γερμανία .

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ