ΑΓΓΛΙΑ

Υποψήφιος για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Γκιγκς

Υποψήφιος για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Γκιγκς

Ο Μουρίνιο θα έχει βοηθό τον Φαρία στο "Old Trafford" και τα αγγλικά ΜΜΕ θέλουν τον Γκιγκς να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, τοποθετώντας τον στους υποψήφιους να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Την στιγμή που ο Ράιαν Γκιγκς είναι στον "αέρα", όσον αφορά την παρουσία του στο "Old Trafford" τη νέα σεζόν και μετά από 29 συναπτά έτη, ο αγγλικός Τύπος τον τοποθετεί ανάμεσα στους υποψήφιους να αναλάβουν τις τύχες της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η άφιξη του Ζοζέ Μουρίνιο στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, αυτομάτως δημιούργησε θέμα σχετικά με τον ρόλο του Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός ήταν βοηθός του Λουί Φαν Χάαλ, όμως ο Μουρίνιο δεν σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει σε ανάλογο ρόλο αφού εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Ρουί Φαρία, δεξί χέρι του Πορτογάλου τεχνικού για πολλά χρόνια.

Η Γιουνάιτεντ ρώτησε τον Γκιγκς για την θέση που θα ήθελε να έχει στον σύλλογο, ωστόσο ο Ουαλός δεν συγκινείται με κάτι άλλο πέραν της προπονητικής και δείχνει ότι έχει αποφασίσει να πορευθεί μόνος του, ως πρώτος προπονητής. Στην διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" ελπίζουν ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα βρει μια θέση για τον Γκιγκς στο τεχνικό επιτελείο, όμως ο αγγλικός Τύπος φέρνει τον Ουαλό ως μια σοβαρή υποψηφιότητα για τον πάγκο της Νότιγχαμ.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά "η Φόρεστ είναι η τελευταία ομάδα που δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Γκιγκς, όμως ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει την πρόσληψη ενός ξένου τεχνικού μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αν προκριθεί η λύση του Γκιγκς θα είναι μια έκπληξη, από την στιγμή που η Φόρεστ προσέλαβε ως διευθυντή ποδοσφαίρου τον Πέδρο Περέιρα από την Φιορεντίνα".

Οι αναφορές του Τύπου στην Αγγλία είναι πολλές επάνω σε αυτό το θέμα, με το σύνολο των ΜΜΕ να συμφωνεί ότι ο Γκιγκς είναι υποψήφιος για την Φόρεστ, αλλά να διαφωνεί στις πιθανότητες που υπάρχουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ