ΑΓΓΛΙΑ

"Χτυπάει" παντού η Τότεναμ

"Χτυπάει" παντού η Τότεναμ

Σε πολλά μετεγγραφικά μέτωπα παίζει... μπάλα η Τότεναμ, αφού τα "σπιρούνια" εμπλέκονται σε πολλές υποθέσεις. Τι ισχύει με Κλίντον Εν'Ζι, Τσάρλι Όστιν και Ραούλ Μεϊρέλες.

Το Σάββατο (8/8) ξεκινάει η Premier League και η Τότεναμ αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την φιλόδοξη φέτος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν μη τι άλλο, όχι και το ευκολότερο ξεκίνημα για τα "σπιρούνια", την ώρα που ακόμα διαμορφώνουν το ρόστερ τους και συνεχίζουν την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα τους ενισχύσουν ενόψει μιας απαιτητικής σεζόν.

Μετά τις πωλήσεις παικτών, ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθούν για τα καλά οι Λονδρέζοι, αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί και σύμφωνα με δημοσιεύματα "χτυπούν" σε διαφορετικά μέτωπα και είναι έτοιμοι για δυνατές κινήσεις που θα τους ισχυροποιήσουν. Και ακόμα δεν έχουν δοθεί οι Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και Ρομπέρτο Σολδάδο, με τον Ντάνιελ Λίβι να κοιτάζει να τους παραχωρήσει. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα μείνει με τον Χάρι Κέιν να αποτελεί σημείο αναφοράς, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη για κινήσεις ουσίας με παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Η περίπτωση του Τσάρλι Όστιν

Η "Mirror" αναφέρει πως η Τότεναμ μπορεί να αποκτήσει τον 26χρονο επιθετικό, Τσάρλι Όστιν, ο οποίος ανήκει στην συμπολίτισσα, ΚΠΡ. Με 18 γκολ την περσινή χρονιά, είναι ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην γραμμή κρούσης. Η Νιούκαστλ, η Λέστερ και η Γουέστ Χαμ θέλουν να τον κάνουν δικό τους, αλλά οι "σπερς" μπορούν να προσφέρουν ένα ποσό της τάξεως των 21,4 εκ. ευρώ και να τον αγοράσουν. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ίσως η Τότεναμ θα μπορούσε να προσφέρει ένα ποσό και έναν παίκτη δανεικό για να πάρει τον Όστιν, αν και δεν αναφέρει ποιος παίκτης θα μπορούσε να ήταν αυτός που θα μετακόμιζε στο "Loftus Road".

Συζητήσεις με τον Ραούλ Μεϊρέλες

Εξάλλου, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, αποκάλυψε πως η Τότεναμ είναι σε ανοιχτές συζητήσεις με τον Ραούλ Μεϊρέλες για να πάρει μετεγγραφή από τη Φενέρμπαχτσε. Ο 32χρονος Πορτογάλος έχει μακρά εμπειρία από την Premier League, έχοντας παίξει σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, επομένως δεν χρειάζεται και ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής. Μάλιστα, τονίζει πως έχουν γίνει επαφές με τον ατζέντη του πέρα από τις συζητήσεις με τους Τούρκους. Πέρα από τον Ντι Μάρτζιο, το "Sky Italia" ανέφερε πως ο Μεϊρέλες αποχωρεί από τον τουρκικό σύλλογο παρά το ότι έπαιξε 78 λεπτά στην ήττα με 3-0 από την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Ποτσετίνο τον θέλει, διότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη μεσαία γραμμή μετά τις αποχωρήσεις τον Παουλίνιο, Χόλτμπι, Καπουέ και Σταμπουλί. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2016.

Κοντά στον Κλίντον Εν'Ζι

Τέλος, η "Equipe" γράφει πως η Τότεναμ είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον 21χρονο στράικερ της Λιόν, Κλίντον Εν'Ζι. Την περσινή σεζόν είχε 30 εμφανίσεις (τις 15 ως βασικός), σκοράροντας επτά γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ. Η γαλλική ομάδα έχει απορρίψει δυο προτάσεις των Λονδρέζων, αφού θέλει περισσότερα χρήματα "μπροστά" (πάνω από 21 εκ. ευρώ)., όμως υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία. Αν υπάρξει deal, ο Εν'Ζι θα υπογράψει ως το καλοκαίρι του 2019.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ