ΑΓΓΛΙΑ

Χόντσον: "Δεν ξέρω τι κάνω εδώ"

Χόντσον: "Δεν ξέρω τι κάνω εδώ"
© PA

Ο Ρόι Χόντσον έδωσε συνέντευξη τύπου, αν δεν το ήθελε, μία μέρα μετά το τέλος της συνεργασίας του με την αγγλική ομοσπονδία. "Κάποιος έπρεπε να δεχτεί τα βέλη", τόνισε και μίλησε για κατάκτηση του Μουντιάλ 2018!

Μία μέρα μετά την αποτυχία και τον αποκλεισμό στην φάση των "16" του Euro 2016 από την Ισλανδία, ο Ρόι Χόντσον έδωσε συνέντευξη τύπου έπειτα από την επιστροφή της αγγλικής αποστολής στα πάτρια εδάφη.

Μετά το ματς στη Νίκαια ο 68άχρονος τεχνικός ανακοίνωσε την παραίτησή του, μάλιστα είχε και χαρτάκι, όπου είχε γραμμένα αυτά που ήθελε να πει.

Δεν είχε καμία πρόθεση να δώσει συνέντευξη τύπου, αλλά τελικά έδωσε. "Δεν ξέρω τι κάνω εδώ. Έκανα την τοποθέτησή μου χτες το βράδυ. Μου είπαν όμως πως είναι σημαντικό να βρεθώ εδώ", τόνισε ο Χόντσον.

"Υποθέτω πως κάποιος έπρεπε να δεχτεί τα βέλη. Δεν με ανάγκασαν να έρθω, αλλά δεν είμαι χαρούμενος για όλο αυτό. Η τελευταία μέρα μου με την ομοσπονδία ήταν η χτεσινή".

Χόντσον: "Δεν ξέρω τι κάνω εδώ"

Για το αν αισθάνεται ένοχος, ανέφερε: "Ως προπονητής πάντα εσύ έχεις την ευθύνη. Είμαι αναπόσπαστο μέρος του τι συνέβη. Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και εγώ νιώθουμε πολύ, πολύ άσχημα για το τι δεν καταφέραμε να πετύχουμε. Φυσικά και λυπόμαστε. Όποτε δεν εκπληρώσεις προσδοκίες είναι μια λυπηρή μέρα".

Ο Χόντσον εξέφρασε ξανά την πεποίθηση πως η Αγγλία στο μέλλον μπορεί να κατακτήσει μεγάλα τουρνουά, ελπίζοντας πως αυτό θα γίνει στο Μουντιάλ του 2018.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ