ΑΓΓΛΙΑ

Ο Ιμπραχίμοβιτς έσωσε τη Γιουνάιτεντ

Ο Ιμπραχίμοβιτς έσωσε τη Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έριξε στον αγώνα με τη Μπλάκμπερν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και αυτός σημείωσε το γκολ της πρόκρισης από τη φάση των 16 του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Τότεναμ διέλυσε εκτός έδρας τη Φούλαμ με 3-0 χάρη σε χατ τρικ του Χάρι Κέιν.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προσπάθησε να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές απέναντι στην Μπλάκμπερν, αλλά στο τέλος τους χρειάστηκε ώστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να νικήσει με 2-1 στο "Ίγουντ Παρκ" και να προκριθεί από τη φάση των 16 του FA Cup.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ντάνι Γκράχαμ μόλις στο 17ο λεπτό, ωστόσο ο Μάρκους Ράσφορντ έφερε το παιχνίδι στα ίδια δέκα λεπτά αργότερα. Οι προσπάθειες των "κόκκινων διαβόλων" για την ανατροπή δεν ευοδώθηκαν και ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να βάλει τους βασικούς.

Πολ Πογκμπά και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο στο 62' και στο 75' ο Γάλλος έδωσε στον Σουηδό, ο οποίος έκανε το 2-1. Στο τέλος, τα "ρόδα" θα μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία και να οδηγήσουν το ζευγάρι σε επαναληπτικό, όταν έχασαν τριπλή ευκαιρία κι εν τέλει σκόραραν, αλλά με οφσάιντ το οποίο καταλογίστηκε.

Ο Ιμπραχίμοβιτς έσωσε τη Γιουνάιτεντ

Τρία γκολ του Χάρι Κέιν μετέτρεψαν σε περίπατο το λονδρέζικο ντέρμπι της Τότεναμ με τη Φούλαμ στο "Κρέιβεν Κότατζ" για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Αγγλίας. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο πήρε τη νίκη με 3-0 και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά.

Η Φούλαμ βρίσκεται στην 8η θέση της Championship και είχε ηττηθεί μόλις μία φορά εντός έδρας στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο, ενώ παρατάχθηκε δίχως τον Θάνο Πέτσο στην αποστολή.

Ο Άγγλος επιθετικός "χτύπησε" πρώτη φορά στο 16ο λεπτό, ενώ ένας νέος συνδυασμός των Κίεραν Τρίπιερ και Κρίστιαν Έρικσεν, έδωσε την ευκαιρία στον Κέιν να κάνει το 2-0 στο 51'. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 73ο λεπτό, με τον Κέιν να φτάνει τα οκτώ γκολ στα τελευταία εννέα παιχνίδια εντός συνόρων.

Η σύνθεση της Τότεναμ...

Φορμ, Τρίπιερ, Αλντεβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Ντέιβις, Γουίνκς (79' Ντεμπελέ), Γουανιαμά, Έρικσεν, Άλι (86' Ονομά), Σον, Κέιν (75' Σισοκό)

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Ρομέρο, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Ρόχο, Νταρμιάν, Ερέρα, Κάρικ, Λίνγκαρντ (62' Πογκμπά), Μεχιταριάν, Μαρσιάλ (62' Ιμπραχίμοβιτς), Ράσφορντ (89' Μάτα)

Τα αποτελέσματα της φάσης των 16:

Σάββατο

Μπέρνλι - Λίνκολν 0-1 (89' Ράγκετ)

Μίντλεσμπρο - Όξφορντ 3-2 (26' πέν. Λίντμπιτερ, 34' Γκεστέντ, 86' Στουάνι / 64' Μαγκουάιρ, 65' Μαρτίνεζ)

Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Μίλγουολ - Λέστερ 1-0 (90' Κάμινγκς)

Γουλβς - Τσέλσι 0-2 (65' Πέδρο, 89' Κόστα)

Κυριακή

Φούλαμ - Τότεναμ 0-3 (16', 51', 73' Κέιν)

Μπλάκμπερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (17' Γκράχαμ / 27' Ράσφορντ, 75' Ιμπραχίμοβιτς)

Δευτέρα

Σάτον - Άρσεναλ (21:55)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ